Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odmori pipo malo, sta si zapjenio...nahladit ces nam forum, smanji dozivljaj..
genocidnoj krvolocnoj nacIstickoj fasistckoj srbiji ce da UKUNU VIZE PRIJE NAS I TO NIJE NIGDJE NA SVIJETU URADJENO! ONAJ KO JE ubio na KRVOLOCAN NACIN danas je nagradjen! ZASTO NISU FASISTICKU SRBIJU RAPODJELILI KO Njemacku POSLIJE GENOCIDA I HTLERA NA DVA DIJELA? Zasto UVIJEK SAMO MUSLIMANIMA TRAZE USLOVE, Zasto NAROD Bosne i Hercegovine NE SIDJE NA ULICU I TRAZI DA SE GENOCIDNOJ SRBIJI NE UKINU VIZE PRIJE NASE DRZAVE?jer svi znaju da je ONA CISTI fasizam i nacizam? BIH4EVER!
@SVIMA KOJI PLJUJETE i HINJSKI GLEDATE DA DISKREDITIRATE PRAVOG BOSANCA I HERCEGOVCA,maloumnici i genocidasi Zeljko BOLJE NEG MNOGOBROJNI \"PATRIOT\"-zna STA JE BILO I KAKO JE ODBRANIO \"SVOJ NAROD\" OD DIVLJACKIH HORDA KRVOLOCNIH UBICA DJECE,ZENA,STARACA\'NENAORUZANIH stavljenih na TANJIRU KLANJA od EU-E!Politicari su svoje FAMIJIJE NA SIGURNA MJESTA SMJESTILI I TAKO SU RATOVALI,STO NIJE BABIN SIN I OSTALI SINOVI I KCERKE ELITE BRANILi I GINULI ZA SVOJU DOMOVINU? Z L AT K O -L J U D I N O!!! BIH4EVE!
Komsic je seljacina sa na kace. Vidi mu rama iza glave. Hahahahah
svi smo mi koji smo zivili pod cetnickom okupaciom osjetili i osjecamo jos i danas a samo sto nismo ubice pljackasi prljavi lojavi smrdljivi i genocidni kao oni a doci ce vrijeme kada se sve bude vracalo zasta su nas zaduzili zar da zaboravim pobijenu moju rodbinu zar da zaboravim moju majku koja je u foci u logoru umrla od gladi i hladnoce zar da zaboravim svoga oca od 85 godina kojemu su sve kosti polomili a samo zato sto je musliman zar da zaboravim svoje najbolje godine zivota koje su mi msrbi unistili i dan danas imam poslediceod njih sve od njih i samo od njih NIKADA NECU ZABORAVITI NI OPROSTITI tek kad racuni budu poravnjani onda mozda zivjeli svi muslimani svijeta i znajte da nemamo viseg dusmana od vlaha
@mislim , nemoj ocekivat da ce ti doc posrbica Tihomir. Kad vi uklonite Dodika koji je ratovao protiv Bosnjackog naroda onda se javi pekinezeru.
@fen slazem se u potpunosti. Samo da dodam, belntavog Aliju su nagovorili da to ne prihvati Filipovic jer mu je BL ostala van, Zlatko jer taj covjek uopce ne zivi u realnosti i nema veze sta je realna i moguca politika, i Kljujic. Ovaj treci je posebna prica. Njegov zadatak je bio da izazove sukob izmedju muslimana i pravoslavaca kako bi se rat iz Hrvatske prenio u BIH. Kad je to uspio njega su isutali iz HDZ-a i poslije toga je radio kao obavjestajac za Tudjmanov rezim. To je sabrana prica u nekoliko recenica.
Zdravo razmisljas
Za sve zlo koje su gradani Sarajeva prosli dobar dio snosi Alija Izetbegovic koji je odbio Cutillerov plan.
OHR-u. Postavite pitanje dokle se misli tolerisati u politici prisustvo nekih koji su bili direktni ucesnici rata? Ovde se radi o tri nacije, koje su medjusobno ratovale, a on je bio na jednoj strani, a protiv ostale dvije(uglavnom, doduse, jer su dvije jedno vrijeme bile saveznici). I sad tu ocekuju da ja trebam tretirati ovog tipa kao predsjednika drzave, a bio u ratu protiv mog naroda, mog oca i majke, brata i sestre...nemojte nas zasmijavati, svega vam, ohr i ostali...ma NIKAD. A MOZDA NI TAD.
Zasto bar Srbi ne postave javno pitanje ohrovima i ostalima, zasto jedan ratni ucesnik uopste egzistira u politici BiH? Kome vi mislite graditi demokratiju na taj nacin? Halo, halo?
@ Roki Kazu da su pingvini protestvovali sto Muarem Komsic nije dosao.
Zapravo njega niko i ne shvata ozbiljno, valjda. On je secijaska dvorska luda, nista vise.
Jos tuznije je kad ode na komemoracije i godisnjice onima na koje je pucao!!!
Borio se protiv Hrvata a sad predstavlja Hrvate. Ovo nema nigdje osim u nakaradnoj tvorevini. Svaki narod ima svog izdajicu a izdajice se pamte kroz vijekove i zauvjek budu prokleti. Jadni njegovi potomci.