"Napustio nas veliki čovjek"
0
Komšić izrazio saučešće porodici Kosovac
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poturica izrazio saučešće obitelji drugog poturice.
jedan crveni udbaš manje
Bosnjace, prodaj kravicu kupuuj puskicu. Zar si slijep, naoruzani su svi. Spremaju ti jos jedan genocid. O Bosnjace, zar ces to dozvoliti ! ! ! Ne spavaj, nemoj da te uljuljkaju rijecima rata biti nece. Cekaju povoljan trenutak, mozda vec u proljece. Dijeco Ademova, budite spremni braniti sebe, svoju porodicu i svoju jedinu domovinu. Ti rezervne nemas.
Nek je lahka zemlja Bosne ovom velikom covjeku i Bosancu Kosovcu... Svaka cast Zeljku Komsicu, lijepo je citati rijeci naseg zlatnog ljiljana !
IZGLEDA DA SAMO VELIKI I DOBRI LJUDI UMIRU U 88 GODINI PTIMER TITO -KOSOVAC OBOJICA 88 GODINA POKOJ IM DUŠI
Nek je lahka zemlja Bosne ovom velikom covjeku i Bosancu Kosovcu... Svaka cast Zlatku Komsicu, lijepo je citati rijeci naseg zlatnog ljiljana !
Zanimljivo je da ste smrt velikog covjeka i antifasiste, nosioca Partizanske Spomenice, predsjednika Izvrsnog Vijeca BIH, dugogodisnjeg generalnog direktora gigantske firme svjetskih razmjera, \'Energoinvesta\', jedva propratili na portalu, objavivsi to kao trecerazrednu vijest. (Sramota). Predsjedniku Komsicu hvala na lijepim rijecima saucesca upucenim porodici.
Braco Kosovac je bio iskreni i odani Bosanac, Neka mu je laka bosanska zemlja.