Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova dva pokemona se samo javljaju kad kofol neko napada bosnjake, sto se ne javite nikad o zivotnim pitanjima obicnog covjeka?
Moja sucut komsogluu i dzafketu
Treba ga objesiti za zločine. Imaju vhs kasete kao dokazi.
ŠTA STE VI URADILI U OVIH 25 GODINA DA SE OVO NE DEŠAVA?!? ŠTA STE VI NAPRAVILI DA ODGOVORITE PROTUMJERAMA?!? ŠTA STE VI UOPŠTE NAPRAVILI POVODOM OVAKVIH SLUČAJEVA, OSIM SAOPŠTENJA KAKO TO NIJE UREDU?!?
Najnoviji slučaj.... Odbijanje srbijanskog ambasadora da dođe u Predsjedništvo BiH na razgovor! Skandal nad skandalima i otvoreno nepoštivanje institucija. Kaže se ne možete ga protjerati bez milorada! TAČNO! Ali nije mogao ni doći za ambasadora bez vašeg odobrenja! KAKO STE MOGLI ODOBRITI DA UOPŠTE DOĐE ZA AMBASADORA AGENT BIE?!? Ovo su sad posljedice. Uvijek reagujete na posljedice, nikad ne vidite unaprijed.
90. Su poceli nosati mošte po bivsoj Jugi, organizovali jedinstvo naroda na granicama KA, Ka, Virovitica, bili svi protiv njih, ugrozeni , spc kadio i krstio vojne jedinice koji su pocinili zlocine...a sad se govori o srpskom svetu, obilaze i grade spomenici , ustolicava se patrijarh pod pancirom i puskama, naoruzava se vojska... hapse se ljudi koji su oslobodjeni krivnje, samo nedostaje dedo da kaze : mirno spavajte, rata nece biti
Stasu digli frku, ko da je prvi i jedini. Ako nije kriv izace, ha ya... Al' dabogda...
sve zločice u zatvore
Vi nas handrite za naše pare , pa i stranci počeli !!!
U vezi Srbije i 90% Srba sve je jasno, ne treba nikakvo objašnjenje od kada ugušiše albansku bunu zajedno sa Turcima, genocida unad muslimanima i Albancima u balkanskim ratovima-čitaj šta pišu Dimitrije Tucović, Kosta Novaković, i Lav Trocki o tome- otimačini bošnjačke imovine od strane dezertersjke vojske Vojvode Živojin Mišića nakon srmamnog protjerivanja iz grčke 1918 od saveznika, genocida nad muslimanima u 2.s.r, sve jasno kao dan!
Lav Trocki???? veze ti blage nemas....
Pa VI ste tu da štitite građane BiH ili se sve rješava ispod stola !? Željko se u to razumije , 😎
i, sta cete konkretno uraditi po tom pitanju?
Udar na bosnjake!
....ufenuli zlatni ljiljani