Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjedniče dokaži im da si za građane ,a ne ko Čović samo za sebe.
@samp1ta 44% vlasništva nije dovoljno za potpuno upravljanje. Dakle nije državni! Čak Vlada HR ima udio u vlasništvu!
@oprechan Ma da, vrlo inteligentno. Vidimo kako je to lijepo funkcionisalo u Hrvatskoj odakle taj nacin privatizacije i vuce korijene od vremena krivouste spodobe. Dovedi kompaniju na rub ekonomske propasti kroz politicko upravljanje, prodaj je za budposto nekome iz interesne sfere, nakon toga se nekretnine, masine itd. prodaju po trzisnoj cijeni i svako osim drzave i radnika zaradi fin profit. Ovdje bi zaradio Covic i njegovo poglavarstvo skupa s nekim i Hrvatske.
Predskednice, samo ostro Hahaha Ubi se kurtoncicu Bakirov mali Hahaha
prvo mora se začepiti rupa bez dna. dalje prvi način da se aluminijum spasi je da dioničari (državi ne treba) odustanu od profita. drugi način je da se tu zaposle pakistanci i afganistanci. treći način je da postane strateška državna firma. prvi i drugi način su nemogući. treći način je moguć ali nije poznato da li je prihvatljiv. o tome mogu odlučiti konsenzusom samo lokalna sredina, fbih ili bih i EU. ako lokalna sredina ili EU kaže ne, nema spasa, a trebalo bi biti.
Ti komsicu ko da si ovce cuvo cjelo vrijeme a ne i ti si cjelo vrijeme u nekoj vlasti pa lako je za sve probleme nekog optuzit ajd da vidimo sad kolko si pametan pa rijesi problem
Boli me ona stvar, glasali su za Covica, sto sad kukaju...
Kakvih gluposti neces sve vidjeti u ovoj drzavi .Dosli ko bajagi neki politicari na tv emisiju i da prave koalicije . Bolje bi bilo da su otisli na Stupsku pijacu pa tamo dogovarali koalicije .
Zeljko i guzice da das Hercegovcima oni bi te istalahali i ponovo Covica birali ne petljaj se gdje ti nije mjesto .
tebi je HDZ kriv i zato što te mrze svi HRVATI KAO I SRBI a uskoro i muslimani , a i zato što TRUMP predsjednik Amerike , a i zato što je krepala krava na KUPRESU
a niko ne priča šta je Čović uradio silnom Sokolu, firmi koja je imala sklopljen ugovor, početkom 90-ih, za saradnju sa Boeingom do 2009. Silni predsjenik destrukcije i nacionalizma!
Samo ih skinite sa elektromreze
Cijena struje raste x cijena aluminijuma na svj berzama pada = kolaps
2006 godine 44% dionica je pripadalo Federacija BiH, 44% prijašnjim i sadašnjim radnicima a ostalih 12% fond iz Hrvatske o čemu ovaj mošnjo Komšić priča ,federacija je većinski vlasnik dakle i krivac nastale situacije.Taj isti Komšić je bio na vlasti od 2006 do 2014 i napravio je da do ovog dođe ,bolje da ne bulazni mošnjo
@rokiboy je.o ti mosnjo mater. Kad je bilo sve med i mlijeko, kad je bilo i kajmaka pokusat, nije vam trebala ni drzava BiH ni vlada ni Federacija. Sad kad se uzguzicalo pomagaj. Lako je to rijest, treba pomoci, ali pod uslovom da drzava dobije 2/3 dionica, rastjerat kompletnu upravu, radnike privremeno na minimalac jer su i oni ovom doprinjeli itekako. Ako se ni tako ne stabilizuje, mrs u tri p....ma......
@rokiboy vlasnik federacije ali iz tefederacije je jedino hdz brinuo o aluminijumu a ne neko drugi!! Komsicu ne mjesaj se jučer su te pljuvali nek traže covica da im vrati pokradeno!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dok raja kliče i uzvikuju parole podrške, HDZ ih krade na svakom koraku, isto kao što rade i u Hrvatskoj. Samo napred Željko.
Komso posalji ih ks Cicolinde i Plenkovica ionako su im prodali dio za dzaba!
🌟⚜🕇⚜🌟
Balijo, pobrini se ti da i Islamska zajednica potpiše ugovor sa BiH ( a kralj Dodik ti to NEĆE POTPISATI) i to je tvoj maksimum
pita se Dodik pravo a i vidjeces hoce li ili nece, kao ono bio je genocid pa nije bice opet jeste bio genocid samo gledaj i placi!:))
@DarthRevan hoće kad vi popišete osamostaljenje RS-a. Rahat patnja pa ko duže izdevera.