Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima nade! jedini koji će se suprostaviti kriminalu SDA!
Cestitam Zeljko ljiljanu nas.
mislis nemoj zaebavat.
nije mogaogao u sdp-u se suprotstaviti kriminalu a bio u njihovim redovima kako da stane na kraj kriminalu u tuđim glupost
SUPER! U VLASTI SMO! ŠTA SADA?
Kod ovih SDA-ovaca sve neki spijuni jbt... E nek su zavrsili izbore,pobijedili ste..samo da vas ne citam vise... TZV.''cuvari bosne'' koji hladno ''ocaparise'' pola Bosne za Milosevica..
MA TI SI PROBUŠENI KURTON MOJ KOMŠIĆU
Lesinar,juce handrijo Hrvate sada Bosnjake,istureni spiun u sluzbi radonjica
Toooooooooooo mačićiiiiii !
niti smrdi niti mirise a takvi su najopasniji!
Komunista sam Komsicu, jesi nam zabio noz u ledja,ali ti si najmanji problem,nego se zasita plasim sta ocekivati od naroda i drzave u kojoj dva kriminalca poput Izmetbegivica i siptara Radoncica imaju ovoliki broj glasova.Pitam se kakav je to narod koji u tolikom procentu navija za kriminal. I sad cemo slusati 4 godine kako nemaju hljeba da jedu,nema borbe protiv korupcije i kriminala (a glasali za kriminalce),nema investicija,zaposljavanja itd
Pa sta kad su u postizbirnoj koaliciji s sdp-om
jos su danas ovi scepici placenici na kliksu botovi sutra idu da naplate na toranj i kud koji do sledecih izbora,al chudime nema one nermic tz i mirsada Bih promijenili nikove il ih faraon nije isplatio.
Bravo DF, samo pazite kako cete sad sa koalicijama. Vi ste trenutno jedina svijetla tacka ovih izbora. Ostali rezultati su za sjesti i plakati.
Meth ne znam zasto smaras i kacis se na moj komentar a nista pametno za reci nemas. Nisi zanimljiv, shvati.
čestitam Željko ! Samo, čuvaj se ulizica i "uhljeba". nemoj da te sponzori pofarbaju.
...pokaži bivšem šefu kako se vodi poso :) ...daj mu časove gratis, ipak je on "dvaput pametniji"...
Samo ti udji u koaliciju sa SDA, pa ćes putem Silajdžića i Lagumdžije