Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@Josip Komsic je Hrvat i on predstavlja Hrvate koji BiH dozivljavaju kao svoju drzavu.Ves legalni predstavnik je Ante Jelavic i on vas privremeno predstavlja u Hrvatskoj.Sada kada se vrati u BiH pored Zeljka Komsica,ova druga linija Hrvata u BiH ce imati svoga predstavnika,trenutno mu traze smjestaj.Ako je izdajnik,lopov i kriminalac onda je pravi hrvatski predstavnik,posten covjek nemoze biti predstavnih takvih kao sto si ti
http://www.youtube.com/watch ?v=dQLQ0omj7mc&feature=f vw POGLEDAJTE ovo vrijedno je PAZNJE!Srbski NACIZAM i FASIZAM u drugom svjetskom ratu!!!! JUCE i danas NISTA nije bolje,KO JE CISTI FASIZAM i NACIZAM JEDINI U REGIJI bar KOLEKTIVNO??? Sta RADI EU-a i kaze na OVAKVOM KOLEKTIVNOM BOLESNOM RASISTICKOM FASISTICKOM NACISTICKOM fanatickom opasnom ponasanju i o ideologiji teroristicke srbske izmisljene nacije??? Sta kaze USA na ovome? Sta kazu SVI JEVREJI DAL U Bosni i Hercegovini,EU-ji,Americi,Iz raelu???Ko je do juce grnatir\'o Jevrejska,Muslimanska,Katoli cka groblja po Bosni i Hercegovini i Sarajevu?Ko je do juce unistavo Muslimanske,Katolicke,jevrej ske Bogomolje u BiH-i? BiH4EVER!
Komisic je malo smrdljivo gov.no, on nema veze sa hrvatima nit se smije pojaviti u hrvatskim mjestima jer je petokolonas koji radi za muslimane. to je jasno i pticama na grani.
jeste odlucili uzeti srpsku rijec \"slovenacki\" ili hrvatsku \"slovenski\"?
Bravo Komsicu! Bio si u Americi, arapskim zemljama, drzao govore u UN-u, sepurio se po Briselu i ostalim europskim gradovima. Oglasis se cak u uvezi nogometa i sporta. Postovani Komsicu zasto te nema u hrvatskim gradovima u BiH? Komiscu, kada si zadnji put bio u Mostaru, Sirkom, Kiseljaku, Grudama, Neumu, itd. Zato te nema Komsicu u Hercegovini? Koga ti prestavljas kada nazivas HVO agresorom? Kome ti trebas Komsicu kada nemas interesa i hrabrosti da se pojavis u hrvatskim gradovima?
Aferim Zeljko zmaju!SAMO naprijed!ENERGICNO za svaku podrsku i PRAVDU! @Evo za memoriju svih kolektivno srbskih bradatih fasista nacista,od Vukovara do Srebrenice,sve bradati srbski krvolocni junaci: http://www.youtube.com/watch?v=edS1UGUeeKE&feature=related SMERT FASIZMU SLOBODA NARODU! DON\'T FORGET! BiH4EVEr!