Komentari (405)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kojim siliom, ljudstvo nam snijeg ne moze ocistiti.
Nista, onda smo prihvatili mirnu disoluciju, enklavu USK izmedju SR i HR, Bosnjakistan SA-ZE-TZ i granicu na Dobrinji, Vracama
@benki..sakrij se u trezor sa Baketom ako se bojiš..Ima,bilo je i biće nas..BOSNA PONOSNA
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Ma dosta je više ratne retorike, navlače vas na tanak led. Politikom i lobiranjem se stvari realiziraju.
Aha. Politikom i lobiranjem su i dobili tzv. RS?
Ovog covjeka treba zaustaviti dok nije napravio jos vecu stetu. Prvo je zavadio Bosnjake i Hrvate zbog vlastitih interesa, a sada priziva i rat.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako moze kako da se povecaju plate, jer ovde postaje bolesno tesko sklapat kraj s krajem svaki mjesec. Nikakve sile, niti bilo koji vid pokazivanje sile s bilo koje strane, kako BiH, tako i RS-a nikoga ovde ne zanima, nit mi zelimo nesto tako. Hvala.
Eh, nas zlatni ljiljane. Molimo te nemoj nam vise pomagati jer si sada markirana osoba i glavni predmet neprijateljskih napada. Sada pravis jos gore prijeteci nekom silom. Kojom silom? Od koga i prema kome? Eh moj komso ovo je stvarno naivan pa i glup komentar.
Govnaru mali, nema više stolice za tebe nigdje u BiH.Zato mlatiš gluposti i vrijeđaš ljude jer je došao kraj.
ZATVORIT GRANICU I RIJEŠIT TO SA GENOCIDAŠIMA JEDNOM ZAUVIJEK. NEMA VIŠE JNA, I NISMO GOLORUKI.
Mnogo se vlahadije nakacilo na ovaj portal i samo minuse lupaju.
Ima ljudstva bravo Željko samo silom kukavicama moraš tako
Komšo bi ratovao s Lozom u lijevoj ruci i s Šljivom u desnoj
🤣🤣
ko ce ratovati za sda zivkovica? jednom se zajebali nece vise
SDA bi biti Mile utekla. Toliko kamoli pa sad da ginu???
Opet ovaj o ratu za šest mjeseci. Bolje se spremaj za feštu jer će Pelješki most biti otvoren za promet u 6. mjesecu 2022. godine. A iz provjerenih izvora čujem da su Sejdo i njegov jaran Žika Živac pozvani da iz prvog reda gledaju kako Zoran i Mile sijeku vrpcu.
Hhahahahhaha
samo zovi predsjednice !
Kad već predlažem da se odgovori silom, onda se nadam da ćeš Ti, Bakar i ostala politička govna iz tvoje i Bqkirove stranke uzeti pušku i to uraditi, a obični svijet koji varate, lažete i pljačkati, ostati kod kuće, a ne da ginu, a vi da krijepe po trezora.
Komšić sto je napravio to je u ratu, u politici je samo još jedan u nizu pijun SDA politike i vrha IZ...
Zovi samo zovi