Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
možda bi mu i halalili da su u pitanju žene.
sta je gore, derati devetogodisnju Ajsu ili punoljetne popove ?! iz danasnje perspektive, ono prvo, usudio bih se primjetiti ...
a zato je dodik fin sa njim, možda mu je bio cura
Nije on gej on je Đukela
A šta očekivati od naroda koji je genocidan, svaki drugi je ratni zločinac. Šta očekivati od vladike koji posvećuje topove koji ubijaju civile. Šta očekivati od tako bolesnog naroda nego ovo. Ovo je samo vrh ledenog brijega koja je to bolest. Ja bi prije bio govno nego Srbin.
Bolje i ovo nego da je tero.rista i da ub.ija nevinu djecu i narod.
@am.pak.3 Pročitaj ovo obavezno! http://hadisi.blogger.ba/arhiva/2009/02/19/2064992
Haj da je kakav obican covjek pa reklo bi se jebiga poremecen, ili peder ko peder.. Ali jebeni vladika koji prica o moralu ... Za ovo je samo metak lijek ne znam ..
i konj reče od nečeg se živit mora ,pa pusti da ga jašu....a vladika mu reče hajd reci 8...on reče 8 a ovaj ga ponese :)
Samo ga pogledajte, ko ce se ovome ispovijediti, od ovakve face bjezi i Jack trbosjek.
reče vladika momku; hajd reci 8 :)
@cyber mujo, a tu si ti IN THE DUPEND SMRDSKA , sad se zoveš Mujo, neka neka i treba navikavaj se ,bolje ti se zvati Mujo nego recimo Vasilije hahahahahahahahahahaaaaa. Raja ovaj debil se na DEPO-u predstavlja kao independent_srbska, al poslije vladikinih snimaka novi nik mu je IN THE DUPEND SMRDSKA hahahahahahaaaaa, crkni smradu *** tew Vasilije, ko što i jeste eno snimaka sve se vidi
Svaka čast, momče ! Mog'o bi ti komotno u SIPA-u, takvi im trebaju.
srbi pederi
AH AH GEJČINE OVE !
SOTONA VLADIKA CACKA VENDY
Zipa ti Vladike pedera. Ne cudi me.
KATCHA VENDY