Inzko razgovarao s Mesićem
0
"Kompromis je ono što državu vuče naprijed"
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Former Bosnian president Alija Izetbegovic was under war crimes investigation until his death, the Hague tribunal has revealed on the day of his funeral.
Hrvatski član Predsedništva BiH Željko Komšić, skriva da mu je rođeni djed bio četnički komandant. Komšić, koji ne propušta nijednu priliku da borce bivše Vojske RS nazove „četnicima\", već godinama brižno skriva strogo čuvanu obiteljsku tajnu! Komšić je, naime, potomak jednog od najozlogašenijih četnika u dobojskom kraju,
idi vise u tu penziju yebo te otac ruzna
Kakva plata, Pipo ti je socijalni penzioner iz Holandije, garant. Ima vremena cijeli dan da sjedi na kompjuteru, sigurno ga zveknulo nesto u ratu, pa nije bas sav svoj, a mozda je od rodjenja takav...uglavnom, socijalna penzija, 100%. Mozda je i u BiH, ali tamo se jos vodi. Jer ako se vrati, smanji se drasticno penzija, a valja i doktore dobre imati, inace ne zavrsi samo na internetu.
@Pipo Pa ja to kod tebe i cijenim Pipo.. Svaka cast..Pravi, mali, runjavi balkanac..Preko krvi svog naroda do sitnih para.... Da nisi bio UDBAS u bivsoj Jugi...Imas bogato iskustvo. i dugo vremena vec radis \"SVOJ POSO\"???
Stipe zmaj i G-in Inzko su pravi prijatelji drzve Bosne i Hercegovine! @abu je-ban jes jes skupo me placa i sarajevo-x i Silajdzic a i Rafi i Obama,sta ces poneki znaju da zive,hehehehe:))) BiH4EVER!
BOSANSKOHERCEGOVACKI politicari bi trebali NAPRAVIT jedan DEBELI DOSIJE o SVIM ratnim zlocinima i genocidu nad Bosnjacima Muslimanima,Koncentracionalne logore,SVE hronoloski sta se radilo u Bosni i Hercegovini! NAPRAVIT kopije i podijelit ih svim DRZAVAMA UJEDINJENIH nacija i POSLAT ih SVIM PREDSJEDNICIMA EU-e,SAD-a,iTD. REC im da nam je DOSTA vise genocidne tvorevine i da HOCEMO JEDNU normalnu demokratsku drzavu!! A NE SRBSKI FASIZAM I NACIZAM!I trazit OTVORENO da fasisticka srbija isplati SVE sto je duzna nasoj drzavi dal pravdom dal parama! BiH4EVER!
Ma ko vas šta pita.....
Klošar mesić
Od ovog Incka bi covjek, u najmanju ruku, mogao ocekivati malo vise ozbiljnosti. On se samo slika i provodi, ponekad neki supljak izjavi za novine, uzme lovu, i opet iz pocetka. Stvarno, na nesreci tih naroda, mnogi zaradjuju.
Opet, s druge strane, narod svoje pa svoje...koga briga za setnje bivsih, skoro bivsih, propalih, buducih, stranih i domacih...za njih, kao da se nista i ne desava, poneko odgleda dnevnik, opsuje im sve po spisku, i nastavlja sutradan u svojoj borbi za goli opstanak i prezivljavanje.
Ima li neko da ih je brojao, samo u zadnji mjesec, koliko ih je \"prihajalo\"??? Svi pametuju, svi nesto izjavljuju, svi se prave gazde, svi odlucuju...Narode, jadni narode...sta doceka...
\"Sjedimo tako ja, vaha, oblo, cosko, kocko...\"
Sto ce skoro u penziju...vala, Incko, i ti se sa svakim druzis...svugdje te ima, svakom loncu poklopac, za sta te placaju, brate...tesko onom kome ti krojis sudbinu!!! Koji moj radis osim sto se slikas, rukujes, i ides na utakmice??? Jao...ovo ni u doba turaka nije bilo ovako...od zla oca i gore majke nekakve lezilebovice, neradnike i fukare da se vucaraju po toj jadnoj zemlji!!!
Al se ovi buduci penzioneri slikuju...haj, trebace vam za popust u prevozu...