Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali dobro to Milorade? Vec si nam to sve rekao nekoliko puta. Medjutim, odakle ti pare za viletinu na Dedinju? Kako si sinu dodijelio 3 miliona KM i itd... Milorade, Milorade...
\"Ne dovodimo u pitanje opstanak BiH, iako nismo oduševljeni ovom državom\", istakao je Dodik. :) Nikad kraja ovom \"demokrati\"! ... pa ako ne voli ovu zemlju ... Tadic ce ga odma prihvatit. Phja ... i problem rijesen.
\"...kompleksnosti BiH doprinose bosanski muslimani, koji su danas pod uticajem islamista, dok su u bivšoj Jugoslaviji bili potpuno sekularni...\" Sagledajte malo realno situaciju umjesto što izjavi sudite odmah prema onome KO je izjavio. Potpuno je u pravu što se ovog tiče, ostali dio teksta neću komentarisati jer se radi o uobičajenom palamuđenju.
Imal\" išta da ronhil izjavi a da vi ne preneste .ebo vas on i njegova predizborna kampanja nije sve u klikovima ;)
a sta se ovo genocidni pravoslavni smrda ufurao u spiku
srpsku ti mater prcin zivjeces u BIH pa makar crko,inace te je ici preko drine...
Cuj mirno razdruzivanje....hehehehehe.....cobanska posla !!!! Sa pamecu ste se vec raspustili sumnjaci........dok jos Dodu ozbiljno shatate ....ali vidim nema vas puno......saka balavaca sto po vazda pjeni......seljacine iskomleksirane !!!!!
ovi politicari ponasaju se po onoj narodnoj.svaka baba sareni svoja jaja.
Neka meni mojih 24.5% Bosne. Bolje i to nego nista ili fildzan.
I vi iz sarajeva-x pisete sta izjavljuje ovaj bolesni idiot a znate i samo da je ovo glupost, on evidentno ima problem poslano je pismo u UN da ovaj sovinista krsi dejton i normalno da svoje sovinisticke izjave mora oprasti pred evropskom unijom........
@oko, jasta je, ko onomad sa cesima i rusima. Ubise se ljudi od investiranja. @ratkov dupedavac, idi turiraj traktor, eto mene cim mi ga tvoja mama poflauta.
ibro ne baljezgaj!!! da ih to vi baaliye niste natjerali u bijeg haha? bijednici. u nekom sljedecem ratu ostajete sami. a sta ce vam se onda desavati bolje da ne znas. ubili ste se za eksperimenata bjelosavjetskih mocnika.
I sad ce Njemci pohrlit da investiraju u rs. Standard ce nam naglo skocit. Plate takoder. Postati cemo druga Svajcarska... hehe... Stoko jedna glavata, lopovska. Zavrsit ces ti u zatvoru, kriminalcu jedan. A narod nije vise tako naivan da nasjeda na tvoje prde usmrdjele...
sta kazu umro neki ker u Sarajevu-e alahu sucur i u paklu se druzio sa ALIJOM I ZLOBOM I KRIVOUSTIM SRANJOM
i sta kaze, jel sredio sta od tog energetskog posla?