Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Like SBBu koji je predlozio ukidanje "bijelog hljeba" ! Neka i drugi sakupe ovako jeftinih poena ali neka predloze ustede !
.....inače nas je Majkićka zadužila svojim inetelektualnim radom. da bih joj ja odvalio malo veći komad ne bijelog hljeba već mesa:) za dežurne nacionaliste:ni ostali ne zaostaju za ovom intelektualkom:)))
ovo sedmi put da ukidaju haha. dok je ovaca bit ce i vune
Joj majkićke :) vatra joj sto neće imat tu "siću" kad okači kaljače na zid :) čuj nema ustavni osnov? a eto u ustavu baš jasno stoji da morate imati plate još godinu dana.....bando lopovska.
Ne mogu da vjerujem. Aferim!