Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to su bosanskohercegovačke Grete. Tu su zbog BUDZETA, a malo ih fakat interesuje ekologija. Oni su tu zbog oporezivanja.
Zeleno je ovo razmišljanje u ovako uređenoj državi. A i ovi zeleni su zeleni ko i SDA
kako se klix zakacio na SDA sisu, ne popusta, čak i clickbait na SDA uzimaju, valjda najčitanije 😁
Lako je novinarima podgrijavat situaciju. Te stranke me ne zanimaju, a novinari nek postave pitanje gradjanima da li gradjani zele da im se pod plastom zelenila prazne dzepovi, umanjuje porcija i...
ja dugog teksta, ko ce ovo procitati
Da li je moguće balansirati sa prioritetima kako se nebi zamjerio određenim biračima? Mislim da kod zelene politike nama balansiranja. Inače ni oni koji su za zelenu politiku ti neće sati glas. Da ne govorim o ljudima koji definitivno neće glasati za vas, pa s toga ne trebaju balansirane politike.
Citam konpenzacijske liste i smijem se Čelnici stranaka se stavili na konpenzaciju. To su oni koji koji nas stalno zovu da izadjemo na glasanje. Eto koliko su popularni u narodu. Po prvi put mojja familija i ja necemo izaci na izbore. Kompenzacijske liste su nam sve rekle.
U državi sa ovolikim nivoom kriminala, korupcije i nepotizma, te sa nivoom savjesti građana koja uključuje divlje deponije, zagađivanje rijeka, neplansku sječu, bacanje smeća po cesti i rijekama, gradnju po vodozastitnim zonama, itd... oni se nesto ko bave zelenom energijom... Ma hajte molim vas...
Nimalo. Zelena agenda je trenutno pored farmakoloske mafije najlukritivniji nacin da ovce sisas. Zeleni su oni svi dok se ne dovede u pitanje njihov komoditet. Svi bi oni bili zeleni preko ledja populusa a sami čelnici tih zelenih putuju privatnim avionima ko da sutra ne postoji. Na kraju krajeva ovo guranje na silu elektrifikacije automobila je najocigledniji primjer dvoličnosti te stoke. Vise zapoganis planetu vadeci te rude za proizvodnju baterija nego sto fosilna goriva poprzne.
samo nuklearno
Arapovicu jarane, jel znas na sta ide taj tvoj romobil sto si se sliko na njemu? Na UGALJ jarane!!! Toliko je "zelen" el romobil.
Adis Akrepović- toksican samom pojavom
Ma zeleni do bola 😂
Onoliko koliko platiš
Ovom Bijediću sam sve povjerovao 😊
Grupa ljudi koja se pokusava ostvariti preko ledja onih koji zaista vjeruju da se ovim putem moye nesto postici. Kad ispucas sve mogucnosti u ovim klasicnim strankama onda odjednom se pocne misliti na okolis.. Perfidno do bola. A svakog od ovih zelenih yelim pitat jedno..Da li ste se spremni odreci svih luksuza u zivotu zarad tih uvjerenja..
Na koju nijansu zehlene mislite?