Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakavi sastanci sa demostrantima. vi ste vec proslost, citav taj vas kolegij ide u penziju
JASMIN IMAMOVIC MORA DATI OSTAVKU OPLJACKO JE TUZLU LOPOV
Ajde Sarajevo, sta cekate? Onaj bahati majmun psuje novinare, optuzuje gradjane i sve ostale, necuveno i nevidjeno.
Nije mi jasno, ovi demonstranti traze ostavke kantonalnih Vlada, ruse Predsjednistvo, a vladu FBiH i Niksic niko i ne spominje, dali iza ovih demonstracija stoje SDP i SBB procjenite sami, sa kantona preskakati entitet i ici na drzavno predsjednistvo malo cudno, zar ne??
I sta ce biti dalje? U te fotelje ce sjesti neki drugi i opet ista prica...
E sada "pametni" narode na celo Kantona vratite one koji su vas pljackali 20 godine.one cija je stranka svojim Tajkunima rasprodala vasa preduzeca,koja su kasnije i unistili.Ne mogu da vjerujem skim zivim.
u tuzli je u toku formiranje NESTRANACKE kantonalne vlade u kojoj ne moze biti niko ko je clan ili je bio clan neke stranke. postavljaju se strucni ljudi na odgovarajuce pozicije tako da vise necemo imati situaciju da npr doktor medicine bude ministar saobracaja ili inz elektrotehnike da bude ministar kulture i obrazovanja kako su do sada stranke postavljale. vjerujem da dolaze bolji dani
podrška tuzlacima, ponos je danas biti bosanac.
Kakve gluposti bolan pricas,kako moze da bude postavljen neko ko nije dobio izborni legitimitet gradjana na izborima.AKo mislis na SBB,99% ih je bivsih kadrova SDA,isti oni koju su opljackali Ditu,Tuzlansku Banku,Hotel Tuzla itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
svi ministri treba da se smijene. pazi ti njih. koja bagra.
Sarajevo, da li i ti možeš ovako...?