Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BlackMamba 31.01.2009. u 20:07 ...ucero ti citav iraq...nepametuj puno...kalasturo lukavacka...
500 godina su srpkinje sa 16 godina davale picic anadolcima. najsretniji dan u zivotu mlade cobancice je bio kad pored mjesta gdje ona cuva ovce naidje turska patrola. taj dan su slavile kao rodjendan. i to je jedino sto su srbi dali turcima, picice u najboljim godinama.
500 godina handranja mmhh
HEEEEEJ 500 GODINA KARANJA. Tražite pretke po Antaliji, Izmiru....
TIHIĆU SRBINE SRPSKA JE UZ TEBE
Hehehe...mislim da je , kad iz te lokve gledas, sve sto vidis crno...Vjeruj , nekako mi te zao ! Nekad je neki tvoj Branko ili Filip , Vuk... ili ko zna ko morao pljunuti na oca majku , bracu...i...postao poturica . A poturica je poluproizvod , I time i tebe ni krivog ni duznog utjerao u tu lokvu iz koje sada jadan, poput punoglavca vrtis repicem Ljudski gledano ti si zrtva kojoj je neki Srbin , koji je prodao vjeru za veceru ,prodao i tvoj identitet. I sad ti i slicni , vise neznate gdje udarate, ko muve u tegli.Pa vise ne znate jeste li Bogumili, Turci,Muslimani...Ovih dana ste \'\'Bosnjaci\'\'. Sutra? Ko zna , smisliti cete nesto !
500 godinaaaaaaaaaaaa, heeeeej, nije malo. I svi crni!!!
AKADEMIK u pravu si
Akademik kad pi poludeo mislim kolko vremena se nosis s tom teskom bolescu
Muslimani su Srpski skart, ljudi koji su se prije 100 godina izjasnjavali kao Srbi, ali smo vas odbacili jer ste bili nakarade i izrodi u nasem narodu. Sto prije to shvatite, bolje za vas.
ZA akademika ko tebi majmune daje za pravo da pricas nasim jezikom mars u rusiju tvoj maternji je RUSKI ili mozda grijesim ( srpsko nebo srpska ptica itd) glupi ste i zaostali i mjesto vam je u rusiji a mame treba da posaljete u Tursku da nam rode jos koju poturicu a vi u Uralu K.....e Irvase pa se razmnozavajte
PS.Iz gore navedenog ,,patriotskog bloka\'\' izuzimam S.Tihica i njemu slicne ljude.
za - ... 01.02.2009. u 10:21 ___________ Nema potrebe niti sekundu da brine niti jedna nebosnjacka individua za nestanak ,,bosnjaka\'\' sa ovih prostora, buduci da niko sa toliko uspjeha kao ,,bosnjacke patriote\'\' ne rade o glavi ,,svojim bosnjacima\'\'.
Najbolje vas je objasnio covjek duboko svjestan vaseg ocaja Mesa Selimovic i napisao...Parafraziram...Kada je glavni tok rijeke otisao , iscurio (Turci), ostale su samo lokve (vi)...Nije lako biti lokva...Ali valjda se tako desava skartovima .Ali polako...rjesiti cemo vas nekako ! Svakako necemo dozvoliti da sirite malariju . Jadnici frustrirani !
Kada li nas samo prebroja i ustanovi te stastistike ? Nista mi nije simpaticnije nego kada se muslimani(falsifikat ), inace srpski skart, proglasava orginalom. Ko ste bre vi ? Razapeti izmedju Bliskog Istoka i Evrope , malo bi da ste lojavci a malo evropljani . A na svakom koraku vas nesto podsjeca da ste repa bez korjena i da ste ustvari ...NISTA , NULA!