Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@nk Ma nema frke. :-) U potpunosti si pravu. Zbog emotivnog razmisljanja je doslo do svega ovoga, ljude su lako zavadili i svi su poletili za oruzjem, poceli se drzati svog stada, pljuvati po drugima i slicno. Pozdrav!
@SDA, ucini uslugu Bosnjacima, uzmi macolu od 10 kg i puc u vlastitu glavu. Cuj redeovan glasac SDA? Pa bolje ti je za Seselja i Tadica direktno glasati.
ne samo brankovica @sda, nego svih iz sda, na celu sa klempavim i izdajnickim opiletom.
Gospodo iz SDA, kao vaš redovni glasač (uprkos svemu), mogu reći da na narednim izborima nećete imati moj glas (ma koliko on bio mali) ako se ne riješite Brankovića.
Ateisti, moje izvinjenje i da ti kazem da se ne ljutim,jer svako ima pravo na svoje razmisljanje i ako svi budemo se bar trudili da na takav nacin razgovaramo i prihvatamo sagovornika/e napretka ce biti. Emotivo prihvatanje i razgovor sa nekim ne cini napredak,a trezveno razmisljanje i razgovor imaju potencijal za postizanje uspjeha. Osobe koje su glasale za one koje sada kude,bar jedan veliki broj nije uopste razmisljao ili je to ucinio povrsno pa donijeli su zakljucak za koga glasati na osnovu emocija,a ne razuma,ima ih dosta koji su pozurili glasati iz prkosa ili samo zato sto neko ima,za tog za kog se glasalo,prihvatljivo ime ili je dobra reklama sa sarenom lazom ucinila svoje.Neko spozna istinu ranije,a neko kasnije,a neko nece da je vidi uopste pa mu zivot u mraku prodje. Hvala na paznji
@nk Nije upucen tebi, znam sta si htio reci. Komentar je upucen svma onima koji su potrcali da glasaju za nezavisnost BiH i za nacionalne stranke koje su nam donijeli rat i sve ovo nakon njega. A sad se ti isti zale na vladu, e pa oni nemaju pravo da se zale jer oni su je trazili i jedva cekali da izadju iz \"mracne diktature komunizma\". Komentar je njima upucen, tako da nemas razloga da se ljutis. Potpuno isti ostavljam na razlicitim temama gdje se neko zali na danasnju vlast, samo da ih malo podsjetim da su sami krivi za to.
Ateisti, ako je komentar upucen meni, procitaj text jos jednom i to polako i molim bez emotivnog razmisljanja i predubjedjenja Hvala na paznji
Sto se zalite, sta ste trazili to ste i dobili. UZIVAJTE U ZLATNIM KASIKAMA!
gospodo u kolegiju SDA, lijepo je od vas da ste nasli izlaz ili izlaze iz kako kazete ekonomsko-finansijske krize u kojoj se nalazi nasa zemlja. Dajte objelodanite taj izlaz ili izlaze pa da i mi gradjani ove nase BiH pokusamo u ovom mraku pronaci te izlaze i proci kroz njih. Ovaj komentar nema namjeru kritikovati niti omalovazavati neciji rad,jedini cilj ovog komentara je pitanje o izlazima ili izlazu. Vrijeme i narod su ti,koji ce reci da li su to izlazi ili ulazi. Hvala na paznji
@izraelac jado jadni!!!!seljacino srpska,bolje ti je da se ti prihvatis posla i da ne dajes ovako glupe komentare.idi cuvaj ovce!!!
Ja se cudim kako vec nisu rekli ,zakukali kako treba ukinuti RS pa ce sve da potekne med i mlijeko hahahahaaaaa Nema vise(dzabane) turskih pita od srbskog zlatnog zita ojnaaaaaaa Ajd marsss na posao pa radite bagro islamska
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH \"... nacine izleska iz krize....\" Pa MAJKU VAM SELJACKU *EBEM, vratite milijarde koje ste pokrali pa ce sve doci na svoje mjesto! STOKO SELJACKA, PRIMITIVNA. JE L\' VAS STID?????