Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To rade od 1992, sad se kao pravite?
eno srbi seru u gace nakon ovog ahaha.
Mi cemo napasti ove u Lukavici 😂
Treba biti spreman a ne da nas iznenade kao 92. Kao ono ma nece. Treba ovom Dodiku familiju likvidirati na selu Laktasevici
sto lazete, pozvao ih je da izadju na referendum....
Bakire, imas snizenje sefova u OBI-ju. Cim je frka ti se planiras u sef zakljucat. Mi borci ARBiH se vise plasimo tebe i tvoje pomahnitale zene, koliku ste nesrecu nanijeli nasem narodu. Sto se tice Dodika, bilo bi bolje za njega da ne zakuhava, za tri sata mozemo biti u Banja Luci i niko nas vise zaustaviti nece.
Svih 300 Bošnjaka na prostoru istočne Hercegovine, će pod dirgentskom palicom SDA ko je jedan bojkotovati Dodikov refrendum a svi Srbi će im se pridružiti i Bakir opet trijumfuje !! Naravno SDA Semiha kaže da ih 600 ima samo nastanjenih u NEvesinju, pa im svima neće biti teško da ne izađu ! Buahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahah
E budaletine jedne,referendum je dio demokratskih procesa u BiH.I MZ od nas to trazi,a vi to znate veoma dobro samo se pravite ludi,kako bi odrzali glasacku vecinu oko sebe.Opste poznato je da u BiH politicke partije vise paze na interese stranke nego opste javne interese,za koje su i placeni.Znaci danas ste vi antiprotivni na ovome pitanju a sutra ce Dodik biti na nekom drugom i svi cete biti u cima svjih glasaca dobri nacionalisti.E zato vam ja mamare ebem u po icke sto vas je rodila.
U jednoj vijesti kako je spreman razgovarati sa Dodikom, za sat vremena drugo. Hoćete piškiti ili kakiti, pjesmicu ili recitaciju? Sva trojica nas ..bete u zdrav mozak. Vidimo, ali smo nemoćni. Bezdušnici.
Visoki predstavniče, "MOREL SE LEŽAT JARO I GLUMATAT BOSANSKI PATRIOTIZAM"
Obecavam 2 000 000 km dase dodo krmak ukloni.............................
Bakire, sad si naljutio Mileta.Nema od banjaluckih kafana nista.
Bakire,...prekini to njesra nego pravac u Banja Luku kod Predsjednika inace ces imati socijalne nemire u tom Sarajevu za koji mjesec. Tebi lova treba pd MMF a ne Dodiku
Sad mnogi ismijavaju SDA stranku "zove medzunarodnu zajednicun ili izadali narod" Zasto medzunarodnu zajednicu : kad dodze vrijeme upotrebe sili nece niko da nam mogne pisnuti jer smo ih vec zvali ali kao sto nisu reagovali onda upotreba sile je opravdana. Izadali narod : jeste da je bilo korupcije jer poslje rata ko bi reko da ce ljudi taki biti pokvareni i SDA je bila kaznjena od narod jer 10 godina nisu vladali drzavom i kad su se vratili odmah su se racistili s korumpiranim osobama .
sagni se sda-ovcima, ti si taj nivo vidim..
Tako je i Karadzic uz pomoc JNA i vidi gdje zavrsi, ovaj nema ni lovacko drustvo mogu misliti kako ce on zavrsiti:))))
Osudila ga SDA ili ne osudila, Dodik je izjavio "da priznaje sud samo svoje partije".