Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rjesavate vi 20 godina a nikako da rijesite, sta vise sa vama ova drzava tone sve dublje i dublje
Poštovani citatelji ovih stranica, jedna informacija koja vam moze pomoci da donesete odluku za koga glasati. 2000. godine za SDA glasa 760 000 glasaca na podrucju cijele BIH a 2008 godine 180 000 hiljada. Moze li mi neko objasniti gdje nestade 540 000 glasaca. Parola NOVA SNAGA, naravno nova snaga da se pokupi ono sto im nije uspjelo od rata pa na ovamo. NOVA SNAGA da se podjele izmedju sebe. Kako dati glas nekome ko u svojoj kuci nije ustanju da red zavede a kamoli u opcini, kantonu ili drzavi.... Njihovo vrijeme je proslo i da su imali sta da pokazu, pokazali bi nam do sada (a pokazali su da nemaju pojma o vodjenju drzave). Poštovani stanovnici Novoga Sarajeva, raspitajte se kako je vršena privatizacija na vašoj opštini u proteklih par godina i koji su kanali bili da bi se nešto legalizovalo. To če vam biti dovoljno da odlucite ko treba da vam bude novi Načelnik...
Koldžo, STADION GRBAVICA !!! Obećao si pred 10.000 ljudi, javno !
Glasaj te za SDA pa da izgubimo i ovo malo sto imamo.naj vaznije je da su oni u koaliciji sa SDS-om
Ma samo SDA... pusti mi se novih \"prijatelja\" ;)
Fahro nemoze i nesmije proci , on i njegovi okupatorski shoshoni
KOLDŽO POBJEĐUJE,NAJBOLJI NAČELNIK KOJI JE IKAD BIO U NOVOM SARAJEVU,,,A VI SAMO KOMENTARIŠITE
Lopovluk udario u glavu, teško narodu. Ali ovako nam i treba! Dok narod gladuje, oni se razbacuju hiljadama za plakate. Nemamo se šta žaliti, mi smo ih birali. Kad pogledam ove slike, plače mi se koliko podrške imaju, a imaju je i više nego dovoljno da ostanu u foteljama. VRIJEME JE DA IH BRIŠEMO, VRIJEME JE DA SVI PADNU. RUŠIT\' VLADU!!
Jasta je, kao i za novi AM-KO granap u Vasem kvartu...ma daj...
Gledaj samo garniture. Stari kenjci koji misle da je to patriotska stranka u kojoj se usput krade, te mladi mudrijasi zeljni lake i sigurne pare koji znaju da je to cisto lopovska stranka.
@NS i svima koji misle da su pametni po komentarima Idite glasajte za radoncica i amerikance pa za 5 godina im kosite vrtove za 1,50KM kao sto ima rade meksikanci odakle su dosli. Svi su lopovi i svima je u krvi krasti. Bosni i Hercegovini treba vrsta diktature naroda gdje ce sve 3 vecine nacija koje su nastanjene ovdje da preuzmu vlast u svoje ruke i izaberu pojedinca koji nije ispran vanjskim politikama i politickoj korupciji koje je pun zapad, a to nije neka visa nauka. Ali eto vam... zaduzujte se MMf-u i zapadu citavom pa cemo imati \"prelijepe\" prizore kao u grckoj.... zalosno.
ruralaca.., pa ovdje sem ovog Radovića interešdžije nijedne urbane face...fuj
buraz isti sam ti! Nemam vode zadenje dvije godine od 12 do 5 ujutru. Dvoje male djece! Trenutno oboje pod temeperaturom! Zamisli kako mi je predeverati noć zadnjih 4-5 dana. A nije ovo prvi put da se razbole! Sje...baće i natalitet sa ovom redukcijom vode. Niko se više ne gu...zi od 12 do 5 ujutru, osim ako nisu koju flašu vode pripremili.
Moj glas za Sabinu: ona je sve što Koldžo nije - pametna, obrazovana, lijepa, kulturna.
Uz Vas smo kao i do sada, samo naprijed godpodo imate nas glas!!! SDA!!!
morao je da udze u koaliciju sa sbbb-om nakon sto sda nije glasala za drzavni budzet i htjela da uspori gradnju koridora V-c e pa dosta je zelena bagra vladala
hvala ti sto nema vode vec po godine svaku vece naravno da cu glasati za tebe.. O C A TI J E B E M jutros ustanem ne mogu dijetu flasice da operem! nit se cojk moze posteno okupat navece