Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH je zemlja nerijesenih pitanja o losih odnosa, kako medju strankama, tako i medju narodima. Kako je krenulo Arapi ce kupiti FBiH a Rusija ce kupiti RS...
Ostace nam Brcko!
@TheGrande bas tako. U genocidnoj tvorevini nema vise nista interesantno za kupiti. Dox je sve prodao hehe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da mi je docekati da mjesec dana vlada ovakav gospodin i ljevicar pa nek umrem ne bi zalio..
Nacionalna podjela, nacionalne stranke su preduslov za podjelu BiH. To je projekat velike Sr i Hr...tako da percepcija drustva gdje je nacionalno iznad drzavnog, narod a ne gradanin nosioc suvereniteta je apsolutno na liniji podjele BiH.
pa oni to i hoće moj peđa..opet Srbin brani čast jedinstene BiH, dokle više??
Vidi ovog pedera, ima i on nesto da kaze.
Šta je on radio prije uhljebljenja u vlast.
Ovaj Kojevic rodjeni šved, sav je nekako pederast!! Jadni su oni koje on predstavlja!!
kad ova ljevica pobijedi na Palama, u Foči, Ljubuškom, Posušju itd imat će i moj glas, međutim njihovo glasačko tijelo uglavnom čine glupave bošnje.
BiH ne trebaju ni desnica ni ljevica trebaju nam umjerene stranke centra, koje će biti profilirane interesima i voljom njihovih glasača, a to je kako znamo jednakost pred pravdom, jednakost u svim parlamentima, zdrav socio-ekonomski program oporavka i konačnog napretka zemlje, sa maksimalnim i rigoroznim kriterijima prema svim onim koji su se ogriješili o zakone ove zemlje.Samo tako možemo krenuti naprijed, kao tri naroda i građani BiH.
Ako zelite moj glas uvedite VIZE napaljenim Turcima i uobrazenim Arapima. Politika bi trebala da radi na tome da se moje materijalno stanje poboljsa, a ne da mi importuje babine sinove iz arapskih zemalja koji me tretiraju kao njihovog slugu, a moju djevojku napastuju po ferhadiji. I ne nisam rasista, imao sam pozitivno misljenje o njima sve dok nisam dozivio njihovo ponasanje ovdje!!!
Vi iz te vaše stranke niste ljevica, ne možete ni biti, jer si ti kao pripadnik VRS-a ranjen pucajući na Sarajevo.
vi ste samo jedna mizerna opcinska stranka koja brsti drzavnu politiku bez imalo srama u svim tim vjecima van SA kantona imate po 1 poslanika od kojih ni jedan nema vise od 400 glasova Kad budete u Bjelijini Banjaluci i Trebinju imali.poslnike glasam za vas U Sarajevu ste kazes ostvarili dobar rezultat dok u istocnosrpskoruskom sarajevu nemate ni jednog vjecnika
Mamu li ti vlašku ublehašku! Hajde idi do Bijeljine ili Gruda pa malo palamudi o građanskoj državi, zabio si se kao kukavičije jaje u bošnjačko Sarajevo i te merhametlije te drže na svojoj grbači.
SDA SELJAK NA APARATIMA
@smrdoncic cekamo jos izjave Stjepana i Drinskog
ajd dobri komsija sad kreni iz banja luke pusti suplju lahko je palamudit u sarajevu
- On smatra da treba razdvojiti pitanje ujedinjenja ljevice od zajedničkog nastupa građanskog, antinacionalističkog bloka na izborima 2018. godine Slažem se Kojeviću! Treba i mora se stvoriti jak antinacionalistički blok!!! U protivnom, prijeti nam propast!
Stvarate antipatriotski blok kod Bošnjaka unutar 23%. Ova papčina zajedno sa preostalom vanbračnom djecom bivših skojevaca ne smije ni otići do mjesta u BiH gdje Bošnjaci nisu u debeloj većini.
Ako budemo docekali da nam Pedja Kojevic spasava drzavu onda ne mora ni on..
Spominje utjerivanje u "etnicke torove" (tacnije bi bilo-konfesionalni t. jer je etnos isti) kao novost. Kao od pamtivjeka nije bilo tako.Sjetimo se turskog miletskog sistema, da ne idem dublje u proslost. Jedini hvale vrijedan pokusaj istjerivanja iz istih (torova) je u vrijeme socijalizma. Dakle, pogledajmo se u ogledalo i recimo niti imamo snage niti imamo mogucnosti niti tradiciju (sem socijalsticke kojoj smo se nahebali mame prvom prilikom kad je doslo do nacionalnog prebrojavanja).
Ili ukratko ove tri mini-drzavice vezane u labavu konfederaciju cine se sve izglednijim scenarijom koga je po svemu sudeci sve svjesnija i medjunarodna zajednica. Bice jaukanja od nekih nacionalista i graDZana ali samo zato jer vise nece moci kenjati na tu temu nego ce morati nesto i raditi po pitanju ekonomskog stanja zemlje (citaj katastrofe) a onda ce narod mozda i skontati koju su im maglu prodavili 20 godina i odabrati neke od ono malo strucnjaka koji jos nisu pobjegli vani.