Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rajvosa west>>> Da li je utopijski pomisliti da smo na ivici evolucije kapitalizma? Ako živimo u svetu u kome gej muškarci i žene mogu da se venčavaju i u kome žene, zahvaljujući otkriću kontracepcije, mogu da budu slobodne i da napreduju u svojoj karijeri, zašto je onda tako teško zamisliti svet u kom postoji ekonomska sloboda? Upravo elita, korumpirani političari, mediji i špijunske agencije predstavljaju protivtežu ovom novom projektu. Ovo tvoj profesor veoma dobro zna!
Papak, nemoraš da crtaš, tvoji frustrirani intelektualci od Bazena do Otoke i onako ne shvaćaju. Radnici " kojima je Vaša stranka" pomogla" svakako će osjetiti i to mnogo! Gasite se isto kao SBiH i BPS! Papci na potkivanje!
prodata dusa. dao guzice peder
prevrtljiva , klempava , pedercina.i ovi iz njihove stranke i sbb, i df, sve je to go olos, i prevrtljive varalice. ono , kao , oni iz protesta napustili salu, pa sto nisu ostali i poimenicno se izjasnili da nisu za ovaj zakon , eto ono da se zna a ne kao samo 3 protiv. to je sve go olos i kriminalac. a ti klempo kojovicu, tj. pedercino . i dalje uzimaj 4-5 hiljada km svaki mjesec i to redovno a ,, NIZASTA,,.PRISJELO VAM , AKOBOGDA. INSALLAH.
Nasa stranke ponudola je svoje kadrove za federalne PAPKE. Valjda nas narod nece vise nikad glasati za PAPKE iz Nase stranke, koji prodadose sve radnike zarad vlastitih interesa.
Jućer kada je bilo sunčano vrijeme drugačije si pričao..
federalni papak
Tako drug moj, objasnis lijepo ljudima pa nema sikiracije. Ovi iz SDA i HDZ i kad usvajaju neki dobar zakon ne znaju ga objasniti narodu. A meni se najse svdja onaj plan o otpustanju uhljeba iz drzavnih firmi i institucja. Samo da se provede posteno i do kraja.
Ovaj jučer je drugačije pričao, cccc pa svi lazu i varaju, joj Bože dragi dokle vise, dokle?
Ma da vas neba trebalo bi vas izmislit
Ajde Nasa stranka prestanite sticati popularnost na glupostima. Uradite nesto konkretno i narod ce glasati za vas.
Npr. zaposlite ljude, izgradite tvornice, jebes ovo palamudjenje o amandmanima i filozofiranje.
Pametan si nema sta,velis glasajmo za SDA a trazicemo radna mjesta od opozicije.
E moj Kojo druze moj i ti ode u Papke, ko bi reko da ces toliko nisko pasti, kao i onaj Graz, kucno vaspitanje propade dok rece keks, ziv i zdrav bio ali sad si promasio....