Komentari (442)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daleko manje jednoumlja je bilo za vrijeme "komunizma" (kojeg, btw., u Jugoslaviji od 1948 nije de facto ni bilo - kod nas je bio tzv. samoupravni socijalizam). Mogao si bez partijske knjizice da budes i direktor i profesor i sta sve ne. Hajde sad budi bez partijske knjizice direktor, ne mozes posao u trafici malte ne da dobijes bez stele i clanske karte! A sto se Sarajevo tice - tuga i zalost u sta se taj grad pretvorio (pucajte minuse koliko vam volja)...
Bez partijske knjižice se prije nije moglo ništa, a kamoli biti direktor. Nisi mogao biti ni rukovodilac, a stan da ne pričam da nisi mogao dobiti. Ja sam protiv komunizma, ali glasat ću za Našu stanku, čisto iz razloga što su ovi iz SDA provjereni lopovi i hoštapleri. Ništa više.
@Zilot Zilot, tacno tako. U mojoj familiji je bio isti slucaj. Otac nikada nije bio clan partije (crno na bijelo) a bio je jedan od direktora jednog giganta. U cijeloj familiji samo djed bio u partiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (51)
SDA je najvece zlo koje je moglo snaći Bošnjački narod !
Nije, Bakir je najbolji za bošnjake. SA BAKIROM NEMA NEIZVESNOSTI!
Kojevicu, te svoje ideje provedi u praksi u Banjoj Luci ili na Palama, pa cu ja u Sarajevu prvi glasati za tebe i tvoju stranku. A ovako - nikad!
"SDA do pobjede"
Svi se bore samo za vlast pa makar i skandalima da budu u centru pažnje. Kada zasjednu fotelje postanu nevidiljivi ko F117.
Primitivci
Peđa, pamet u glavu. Ne mogu otomanski potomci voljeti i cijeniti Srbe. Džaba ti je što si pucao na svoje, opet bi otomanski potomci pucali na tebe bez sekunde razmišljanja, samo ako se usprotiviš za bilo šta. SDA je islamistička organizacija na islamističkim temeljima, tu nema ni t od tolerancije.
jok eto kod vas ima......jel sda organizovala genocid i istrebljenje drugih naroda sirom BiH.....kako te nije sramota pisati takve gluposti?? vi ste 4 rata poceli i ti pises mi nemamo tolerancije?? Nevine civile poubijali, silovali i mi nemamo tolerancije????? MRS DJUBRE JEDNO!!!!!!!!!!!!
@Navijac_BiH Jest, u FBiH sad ima manje od 3% Srba, i to pored činjenice da su u Drvaru, Grahovu Glamoču i Petrovcu velika većina Srbi. Znači da ih u ostalim dijelovima Fed. praktično nema. A Armija Bh gdje je god provalila našu liniju pobila je sve što se miče i zarobljenim glavu poodsjecala. Tako da ti zločini koje je radila VRS bi bili dječja igra da ste vi imali snage kao mi, nebi nigdje u BiH ostao niko živ od Srba i Hrvata, bilo bi gore nego u Ruandi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidi grade sta ti papci rade. (prozvani samo naprijed)
VEliki problem za bosnjake u BiH je sto su podjeljeni u 20 stranaka..i naravno bosnjaci glasaju za SDA, SBB, Nasu Stranku..Za Bih...SDU...ali zato hrvati glasaju 98% za HDZ...(nista manje korumpirane)...srbi naravno za SNSD...(da ne govorim o korumpiranosti iste)...zato i jesmo marginalizirani...i obespravljeni kao da nas je 3% a ne skoro 60%.... SRAMOTA!
Ne samo to. Vec sto stalno padamo na ovakve suplje price kao sto je ova. Ova Nasa Stranka proba da objasni Bosnjacima kako ne trebaju glasati za nacionalne stranke jer je sve lose. Jeste sve lose samo sto opzicija nista bolja nebi bila. A to da se ne glasa za nacionalne stranke, pa malo prosetajte do RSa ili do Hercegovine pa tamo solite pamet. Da vidimo kako cete proci
Čuj za ovog debila da glasaš, dolazi u Central i ostavllja gače da mu se suše na javnom fenu. Seljačina samo takva, fuj.
peđa od napada vehabija postao stalna meta, peđa ne daj se i pokaži im manire
kaze Mustafa sljedece: Muslimanka koja ne pazi na svoje odijevanje, koja se polunaga miješa s muškarcima na plaži, koja pleše i koja ne pazi na svoje dostojanstvo, raskinula je s islamskim moralom i ne spada u životni okvir Kur’ana. Muslimansko kazneno pravo propisuje posebne tjelesne kazne osobama koje se ogriješe o svoju spolnu čistoću. Za neženjenog bludnika i neudavanu bludnicu propisana je kazna bičevanjem sa sto udaraca (haddi-zina). Za za ženjenog preljubnika i udavatu bludnicu Kur’an je propisao kaznu smrću kamenovanjem (redžm). OMG. dakle, idiot.
hahaha bičuj me stojane
Za ove ozenjene i udate sto varaju slazem da ih treba kazniti, ali ne naravno smrcu..Za sve ostalo Mustafa je zglajzo..
evo citata "plemenitog" Mustafe: "žena svojim pretjeranim zahtjevima za potpuno izjednačavanje s muškarcima, počela napuštati kuću i zanemarivati odgoj čovjeka" "pretjerana i neprirodna emancipacija zene" i po njemu da se skola zove? moze jedino los mekteb u provinciji.
mekteb i islamski centar da, ali državna ustanova ne
Jeftin trik Nase stranke..., gori ste od SDA. MUSTAFU Busuladzica je ubilo jednoumlje. Strijeljali ga komunisti kod željezničke stanice, ovakvi kao Kojevic i svi vi koji prizivate te iste komuniste. Ovo je sistem osudjen na propast. I pedja i mario zive fantastično u sarajevu, naplatili su do sada etničku pripadnost vise nego SDAovci 200x. Pitanje naziva skole Mario osporavaj na Palama gdje se studentski dom zove Radovan Karadžic, a o liku i djelu Mustafe Busuladzica bolje ti je da se prvo educiras, i oni koji te hrane dezinformacijama i filuju glupostima o njegovom fasizmu su ocito postigli cilj.
ova skupstina nije glasala za radovanov dom.. fundamentalisti predlozili nebitnu stavku za glasanje ovi odbili i to netreba biti razlog za vrijedzanje
@johntravolta1
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta je bolan vrijeme jednoumlja prošlo!?.....to je tek u pubertetu.
Mrzitelji svebosnjackog moraju biti iskreni!
Balkanci (tu ubrajam države bivše jugoslavije) nisu za demokratske sisteme jer funkcionišu jedino uz kandžiju!