Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"činjenica da bi nas, ukoliko se to dogodi, na suočavanje s našim stvarnim ekonomskim stanjem prisilila stranka koja je najodgovornija za ekonomsku situaciju u kojoj smo se našli, dakle, SDA, jeste apsurd koji glasači nisu dovoljno uzeli u obzir na posljednjim lokalnim izborima.\" SLAŽEM SE ;)
Tako je, SDA je kriv za sve !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gradjani nemaju nikakvog interesa da podrzavaju vladu koja se zaduzuje da bi isplacivala svoje plate i privilegije. Zasto se zaduzuje vlada, zato st nije radila dobro i nije zaradila plate. Vidite ova vlada nece da preuzme odgovornost predhodne vlade ali je preuzela pravilnike o placama i naknadama koje ne postoje u tom obimu nigdje u svijetu. Taman da radi najbolje svoj posao i da vodi drzavu u pozitivnom ozracju te privilegije su nedopustive. Prvo : drzavni auti za premijera vlade entiteta i ministre od entiteta do opstine, vozace, sekretarice. odvojeni zivot, topli obrok, regres za godisnji odmor(regres se svagdje isplacuje kao 12 sta plata a koja se izdvoji iz bruto zarade u toku 11 radnih mjeseci 10-12% ali ni i 12 plata), Rad u upravnim odborima i to u vise, rad i naknada u komisijama za vrijeme radnog vremena, sluzbena putovanja u inozemstvo koja se svode uglavnom na sopinge i posjetu familija, itd. Ove vlade ne zasluzuju ni da se tako zovu.
Jos jedan razlog zbog kojeg cu dati glas ovoj stranci je taj sto za nju sigurno nece glasati glupani i polupismeni krembili. Oni koji se nadju prozvanim neka se slobodno osjecaju uvrijedjeno.
Ovo je Desnica Radivojević Junior. Multietnički lutak. E jest nekog briga šta on to kaže.
je homić kao i većina iz te \"NAŠE STRANKE\"
znaš li ti majketi šta hoće ovaj peđa SDP vidim šta hoće, vidjeo šta je SDA, S BiH itd ali njega niko nerazumije, neodređen, nejasan po meni poglup.
SDP ce ga popusiti na narednim izborima gore nego SBiH. Ja cu se, kao clan SDP-a licno pobrinuti za to! To vise nije ona stranka kojoj sam se prikljucio 1993 godine, nekoliko dana nakon osnivacke skupstine. Nasa Stranka je nesto najbolje sto se desilo na BH politickoj sceni. Imaju moj glas!
U koju ti udaraš, obično ljudi znaju šta hoće ili šta neće, ne razumijem te ti ZNAŠ ŠTA NEĆEŠ ALI NEZNAŠ ŠTA HOĆEŠ:
sve je kriva sda ali mi čemo ipak sa njima formirati gradsko vijeće sarajeva principijelno nama šta
Samo da vidite kako to izgleda napisano SDA-Nasa stranka koalicija. FUJ. Pedja, prodana duso.
Zivila SDA jedina najveca Bosnjacka stranka a vi ostale komunjare ste dosta jada napravili, sad cemo na izborima pokazati moc Bosnjaka aBd.
Kao prvo, dragi Pedja, bas vi iz Nase stranke sedmicama nastojite napraviti matematicke koalicije, gdje vam je jedini cilj sto vise fotelja i to redom gradonacelnik, jedan dogradonacelnik, jedan dopredsedavajuci Gradskog vijeca, tri gradska vijecnika koja vam po izbornom rezultatu NE PRIPADAJU i nesto mjesta predsjedavajucih po opcinskim vijecima. K tome, pregovarate za sada samo sa SDA, koji ce vas naravno prefarbati jer ste vi mala djeca za njih. Sad ti nama svima objasni, okrivljujes SDA za nesto a s njima hoces u koaliciju i jos da matematskim formulama trazite fotelje. Pitanje, jel postoji jos uvijek Nasa stranka sa programom svoga nastanka ili ste napravili nedonosce koje se trudi imati STO VISE FOTELJA. Postajate polako gadljivi nama intelektualcima.
Nazigu se doktore da te Koja opali !
odzvonilo je njima davno, sad pokusavaj zadnjim trzajima da se odrze u vlast...fajront SDA
Slazem se da je SDA radila masakr nad budzetom godinama, ali ko si ti da SDP-u kao jednoj ozbiljnoj i za tebe pogotovo gigantskoj stranci govoris da ce je nesto kostati? KO???
kriminalu SDA je trebalo davno stati na kraj, al kad god doslo dobro doslo...mada je brat bratu puno 17 godina krađe od naroda