Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Peđa, sada se obrati Zvizdiću se obrati. Mislim, da taj lik i nema petlje da bilo šta uradi! Zamjenik Pendešove, uzgred, trebala je već biti suspendovana, takođe nema m+++ da nešto preduzme. Tako da, Mektić nema šanse da rtnog zločinca - Zupca diskvalifikuje! KRADEZE, neda Dodikove pulene!
Normalno da Zvizdic nema petlje,pa nije zbog hrabrosti zbriso' iz BIH 92'-ge a 97'-me se vratio.Samo neznam kako se odmah usemio u vlast?
Moj Pedja,zna bagra da bi im vi o glavi radili,pa se nemoj iznenaditi da vam zajedno Covic,Zutalj i Krmak neku smicalicu ne naprave.Diras u zmijsko gnijezdo!
Naš ološ.