Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo malo... Silajdžić je oborio Aprilski paket da se ne bi uspostavilo entitetsko glasanje? Danas nemamo usvojen Aprilski paket, ali imamo entitetsko glasanje. Kako? P.S. Ozbiljno pitam, nije troll.
@AlijaOtacNacije ja znam da je Silajdzic potpisao za policiju RS i jednostavno pobjegao, gdje sada zivi ne znam cini mi se da neko rece u Turskoj.. boli ga uvo :/
Jao glupe teme. Kako se niko neće sjetiti da vidimo gdje su fabriku otvorili u posljednjih tih 13 godina. Kakav apriliski paket pa oni ne formiraju vlast i ne poštuju tako narodnu volju a da se mogu dogovoriti oko prenosa nadležnosti sa bilo kojeg nivoa na bilo koji
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sve političke partije u FBIH polako idu ka ideji RBiH te napore koje dolaze iz SDP BiH svakako treba podržati jer imamo čvrste saveznike u manjem entitetu ali i u NATOu i prilika je da se republika bih i realizira na terenu.
Ehh da nije bilo Prljavog Hariya...ali sad je voz proso
@AbuNidal Bliža je prilika da se BiH podijeli između Srbije i Hrvatske. Dovoljno je da za stol sjednu Trump i Putin, da Srbija i Hrvatska podrže takvo rješenje, i da RS i dijelovi Brčko distrikta pripadnu Srbiji, Hrvatske Županije i dijelovi distrikta Hrvatskoj a bošnjacima ostanu dvije enklave, Sarajevsko-Tuzlanska i jedna manja Bihaćka. Dobju jamstvo necarinskog prometa između enklava.
ljudi moji je li vi videte ovu sliku i je li istina da je neko podigao nogu na sto? Ja vidim cipelu na stolu ispred Milorada i Ljube...
Država nam je stvarno prvoaprilska šala
Eto ni taj aprilski nije valjao nekome...
Molba KLIXu:Kako svi znamo, Automatic 424, Diplomatic, citamotuA323 , Snaga Naroda, citamotuA777, A-Qmega ...sve je to jedan te isti lik.Stalnim ponavljanjem istih komentara ugrozava smisao komentarisanja pa se nadam da ce ovaj portal iznaci rijesenje da blokira iste 100x vidjene komentare koje copy/paste i umara volju i zelju za posjetom portalu. Ili ga blokirajte ili ukinite mogucnost da u svakom tekstu lijepi iste komentare. Otjerati ce te nas , a uostalom lik je vrlo nekreativan i dosadan
Molim webmastera klix-a, kad god su ovi politicari tema da umjesto njhovih faca postavite bilo sta, bit ce nam svima mnogo zanimljivije i rjedje cemo padati u depresiju. Molim vas?!
BOŠNJACI znaju sta nam misle srbogenocidasi i sta planiraju, ali meni je neizmjerno drago sto je ogromna vecina Bosnjaka poslusala naseg Generala i bosanskog gaziju Atifa Dudakovica pa su nabavili Alfa unifiormu i cizme, ranac i satorsko krilo i cekamo da Dodik napravi pogresan korak, pa da mu posaljemo ove migrante tamo u RS da sebi obezbjede zivotni prostor. Namjenska industrija biljezi nevjerovatno dobre rezultate, stanca puske, RPG, mine, OSE, haubice i sada evo i dronove.
Haris Silajdzić je oborio aprilski paket isključivo zbog vlasti, isključivo zbog ličnog egoizma i narcisoidnosti. On je živi primjer koliko sudbina naroda znači takvim tipovima!
Moglo bi ovo proći u parlamentu bude li uz malo dobre volje podržano sa nekoliko nosača aviona i nuklearnim bojevim glavama.
Haris Silajdzic ce zvog ovoga ostati zapamcen u historiji kao najveci zlotvor u poslijeratnoj BiH
Cijela drzava nam je prvoaprilska sala, pa i ovo oko paketa!!!
Brojke kazu da umjesto danasnja 42 poslanika bilo bi 87 poslanika, umjesto 15 delegata bilo bi 21. I tako dalje i tako blize po svim institucijama bi se povecao broj nasih Samoprozvanih politicara. Summa summarum je to vise novca za njih i opet sve na teret jadnih gradjana. A mozda su obitelji/familije toliko brojcano porasle da je potrebno novih radnih mjesta gdje ne trebas biti puno pametan nego samo pokusati u toku svog mandata sto vise klimati glavom onako kako im se naredi.
@dieSeele1 Ali bi se smanjilo znacenje entiteta.. i imali bi jednu policiju.
Nep pomaže nama nijedan paket od Janura do Decembra
ahahaha.... opet ista glupost se valja..
bio bi rajski vrt... a mi vaki glupi
Jedini paket koji bi imao nekog efekta je da etno partije u paketu izgube vlast, medjutim, one su zhilave i opstaju usprkos svemu losem. Postale su ko kameleoni, mogu biti svake boje po potrebi samo da su na vlasti, crvene, zelene, plave itd..Mislim da ovo postaje ozbiljan problem i chini mi se da na miran nacin nece otici s vlasti cak i ako neko uspije da slomije ovo "sveto trojstvo".