Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tri ročišta pa sastanak, tri ročišta pa sastanak
Koalicioni partneri počeli sa orgijama, kakav sastanak, sad će grupno razmjenjivati 💞 💚🚹🚺+❤🚹🚺+💙🚹🚺+💛🚹🚺=🎉
Savez penzionera koji podržava koaliciji na aparatima od sreće ! Biće peMzije !
Vidio sam vise od ostalih vrsnjaka drugi krili su cigare ja sam motao cistaka htio brzu lovu lova na brzaka pa sam od jutra do mraka preprodava po petaka..
Hebe mi se za koalicionim partnerima, imaju desetine hiljada TV i radio stranica portala, novinara, NEK IZVIJESTE ŠTA SU URADILI za 2 godine i šta namejravaju do odmora 2017, kada će se po starom dobrom obićju rasapsti al ne radi odmora nego do 2019 kada će raditi u tehničkom mandatu. ILI NIKAKO KO U MOSTARU, kao grad-kanto-država-slučaj !
Circus Adria
FAHRO LEGENDOOOOOOOOOOOOO PISAJ SE ALIJI PO FACI
Slika 4. Greška. Trebao je tri prsta podići.
Onak bez citanja, politi benzinom a onda je je lako upaliti sibicu....
Hajde vise posaljite ga u zatvor.