Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMOJTE DŽABA ZAMAJAVATI NAROD OD USTAVNIH ODLUKA. JE LI SPROVEDENA ODLUKA ZA MOSTAR, SEJIĆ I FINCI I sl. PA ŠTO BI I OVA. NE BLAMIRAJTE SE DŽABE DA NE POMISLE GRAĐANI DA STE OZBILJNI.
ovi su sponzorirani od smrdavaca iz dijaspore!!!! (smrdavci=dijasporci koji skice oko BiH a vide je 15 dana godisnje i nepada im napamet da se ikad vrate a zele neku kao vlast i uticaj )
mi se ne idetifikujemo s 1.3. tako da cemo i to izbrisati ...
"u konačnici nije relevantno kako će po ovom pitanju postupati Milorad Dodik, te je jedino bitno da ova odluka ima pravno i vrijednosno utemeljenje koje je neizbrisivo" POTPISUJEM,odluka je tu,trajna je,neosporiva i mora se sprovesti,trenutno na otpor iz šumske se ne treba uopšte obazirati.Čak su ovu vijet prenijeli i poznati srbijanski portali a moj pokušaj da ostavim argumentovani komentar nije urodio"plodom",u Srpiji je i danas jaka velikosrpska politika,nismo ni svjesni koliko imamo neprijatelja preko Drine,doduše ko im JM-er,nije 92-a,ostalo im je da kukaju i da guslaju o belosvetskoj zaveri protiv srpije Oprez i distanca uvijek i zanavijek kada je u pitanju srpija
KARAkuš eehehhehehehh duvaj ga srpijanac,nemaš pojma komu se obraćaš, boli mene cita za erdoganom čuj"klanjaj erdoganu" ,glup si k'o karaqrac
KARAqrac samo kaži kada su to pripadnici janjičarskih plemena imali više od 23% ? duvaj ga srbijanac hahhahahahhahha