Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta je sad neki dan sipa kompliment na racun Krsmanovica -vidi danas nevalja.
Zato ste vi Bosnje naucili koristiti memorandum SANU ali sa isllaammskim predznakom. Niste isti. Cak ste i gori od onih koje napadate.
nova miloseviceva satranka :)) srbi nikad ne odustaju a cak i boje ne mjenjaju.
Jer ipak sam gay i znam da nama pederima koji volimo sex sa zivotinjama zelite da onemogucite ovo uzivanje...
Ako vam valjaju Dodik, Haris, Dragan i ostali kriminalci, bujrum samo i dalje glasajte za njih. Ah, zaboravih, ako vam je slučajno alternativa Fahro, to je onaj što je jaran sa Šajom i Gašijem, bujrum i za njega majstori.
hoće li i vojislav maksimović uć u koaliciju
citam ove komentare i nevjerovatno koliko nepismenih pojedinaca... ali hajd što su nepismeni, već su i zatupljeni glupostima...
pa jel ovo sa krsmanovicem genocidasem nova h-itlerovska narodna stranka? smrdi bre na genocidase....nasa stranka, nasa zemlja, nas nebeski narod, breee, nasa srpska crkva, nas ponos koljaca, breeee smrdi breee na beskicmenjake serbe, breeee
@ smijeh uh još jedan glupa smrdija koja mora da živi u ovoj državi...haaaaaaaaaaaaaaa...moraš pič.ko ebem ti staru bolji uslovi života, socijalno, više love, posao...sve su to zajednički interesi ljudi...ali ljudi a ne i traktorista poput tebe...i ko ti dade pc ne znam samo ma.mu ti među si.se ebem... mrš na ozren sm.radu..TAMO VAM JE SVIMA ISTI ZAJEDNIČKI INTERES, da smrdite u grupi
cuj dizdarevic?? ma jel to onaj isti iz klana dizdarevica sto je povalio helsinski komitet pa sad oce u politiku? e ako je dizdarevic neko od koga treba da ocekujem bolje dane, ocam cu se ranit!
Hvala Bogu pa u Republici Srpskoj necete osvojiti ni 20 glasova. Nikada mi ne moze biti zdrava, normalna ni prihvatljiva stranka koja u svojim redovima ima predstavnike svih naroda... Zasto? Zato sto su interesi tri naroda u ovoj smijuriji od tzv drzave potpuno suprotstavljeni, i zato sto ni Chuck Norris nije u stanju da zadovolji interese sva tri naroda, a ne nekakva stranka... Ono sto je dobro za mene, nikako ne moze da bude dobro za Bosnjake i Hrvate i obratno, i to je realnost i zato bilo koja stranka koja se predstavlja za multinacionalnu je lazna i lazno se predstavlja i zamazuje oci ljudima! Ona zapravo brani interese samo muslimana, ciji je nacionalni interes upravo lazno predstavljanje!
I ja želim puno sreće. Glas od mene. Smrt fašizmu!
Svako dobro vam zelim i nadam se vasem uspjehu. Samo me je malo strah da vas ove velike vladajuce stranke ne nasamare i napakuju vam afera i skandala jer vjerujem da to oni mogu i hoce da urade. Konacno dolaze normalnije stranke, sretno vam bilo.