Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djeni zeve
nakon izbora ce ponovo Bosnjaci vladati okupiranom teritorijom i onda slijedi ukidanje sejtanske zlocinacke tvorevine. Kome se ne svidja prnje na traktor i sibaj za srbistan :))))))
trla baba lan da joj prodje dan
vidjecemo ko ce sta trljati sumadinac ;)))
a sta je sa SDPom
Bravo za 1 Mart nadam se da ce se SPD pridruzit u finisu i jos neke stranke treba ubit genocid na prostoru genocidistana demokratskim srestvima,svaka stranka koja se ne pridruzi ovom pokretu je fasisticka koja podrzaje genocid i fasizam.U emiru suljagicu lezi velicina covjeka Gandijevih razmjera.
da da svijet je zahvalan zato vas je hag pun i zatvori po citvaom svijetu,ja mislim nema drzave u Evropi dje srbi ne robijaju za to sto vas podrzaju u vasem fasiszmu..
viste svoj terorizam dokazali u Bosni i Hrvaskoj i na kosovu pa sada u ukraini Libiji sve pravoslavni terroristi dje su ti oni teroristi cetnici iz ukraine sto su se javili videom osli da brane rusiju u ukraini,a da ne nabrajemo ag dje tvojim teroristima se sudi il su osudjeni za najgori zlocin poslije hilera to ste vi srbi ,terorisete citavu evropu 120godina bez onih sto vam je tito komandovo,cak ste uspjeli i zene ubijat gavrilo u Sarajevu i mohajlovic u Stokolmu,suti gnjido genocidna citav svijet kad pomenes srbina okrece glavu pitaj komsije i rodjake po Evropi,izvinjavam se postenim srbima onih sto ja mislim 30% postenih..