Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ideja je odlicna. Ali postoji jedan problem, suljagic vrli manipulator kao i mentor Zlatko koji ga je nabio nogom jer je skontao o kakvom se covjeku radi, pise knjige hvalospjeve a onda pljuje SDP da bi se dodvorio Radoncicu i nabija na k**c SDA a od istih prima pare, on je tu ideju iskoristio da bi manipulisao sa javnosti nije uspio da se privuce DFu jer ce oni kandidovati hrvatskog clana predsjednistva tako da su ga nogirali, konstantno pokusava da udje u politiku sto bezbolnije ali mu ne ide to, jer ko ce ga ? Gradi reputaciju "velikog" bosnjaka, a ne tako davno ukida vjeronauku (i ja mislim da je treba ukinuti). Kad nije uspio u DFu ove je ostale slevatio za ovo ostalo a posto nije mogao uci u politiku tek tako uhvatio se onih majki da ih voda po konferencijama i da manipulise svima, najvise je stete nanio povratnicima jer radi svoje kampnje i promovisanja stalno je podgrijavao situaciju i na kraju je napravio od sebe Harisa Siljadzica i uradio besplatnu reklamu Dodiku.
Vrlo pametno,svi imaju pravo zagarantovano ustavom !
@acti da budem jasniji, isto mislim da ne treba da ulazi ocjena iz vjeronauke u prosjek, a DF je ušao kao kompenzacija što nisu mogli da ispoštuju njegovu želju da bude on ispred DFa član za bošnjačkog člana predsjedništva, nema se tu šta kontati. Da se vratimo na vjeronauku, nije je ukinuo jer se povukao nije dosljedan sebi, a to da li valja ili ne to ne sude ljude, veće djela koja ti "ljudi" rade. Pa jasno je ko dan da se radi ovdje klasičana samopromocija, već propalih političara, ako je građanska koalicija zašto nema konkretno uključenih drugih organizacija (iz reda drugih naroda), apsoluto nema. Također svi istupi njegovi su politički nastrojeni, tako da je jedan moj prijatelj, inače stranac pitao me kojoj ovaj stranci pripada. A što se tiče da li ga pratiš ili ne, jasno je ko dan da si ti jedna/an od vojske net komentatora koje angažuju tako osobe u pokušaju, situacija je ovdje kristalno jasna.
@acti Pa OSTALI su nas potsjetili da zivimo u fašističko primitvnom drustvu sličnom prvobitnoj zajednici!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma nema u tom entitetu demokratije. Ocekujem sabotazu u vidu nekog problema oko papirologije
@acti Pa nisam tu da gradimo soulmate odnos da bi se ti slagala ili ne, ne znam zašto primaš previše lično, samo sam ti iznio neke činjenice i pokušao da ti dam odgovor u domenu tvoje psihičke sposobnosti da shvatiš šta je poenta od samog početka mog komentara, dakle ostavimo osjećaje po strani, budimo realni.
Zar nije logičnije osvojit 2x po 25 000 glasova i uzeti 10 mandata nego zajedno sa 50 000 uzeti 5 mandata u NSRS, Suljagić je očigledno zaboravio da je on proizvod SDP-a, da je SDP probosanska stranka u to ne treba ni sumnjati, ko je još zastupljen na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine. Suljagić očigledno ima komplexe od SDP-a.
SDP I SBB SU PROSRPSKE STRANKE U BIH I ŠTITE INTERESE BEOGRADA
SDP I SBB SU PROSRPSKE STRANKE U BIH I ŠTITE INTERESE BEOGRADA
ljudi iz SAD.... to ce se i republikanci i demokrate kandidirati?
SDA svoju nosinu gura u sve.. Pa dokle vise ta cobanska stranka....
Da izbori nesto mogu promijeniti bili bi zabranjeni... a za pocetak treba zabraniti postizborne koalicije...