Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno samo jedno: kada se ovako gleda, svi mrze SDA, a kad su izbori pola drzave za njih glasa...
Izgleda tako ali 100% kako kradu na njihovim glasanjima, a i na funkcijama tako kradu glasove i na izborima.
ne izadje ni pola na glasanje, a od tih sto su izasli ni pola ne glasa za sda. U najboljem slucaju dobiju nekih 20% glasova. Problem su stariji ljudi jer oni jos zive u onom musliman/bosnjak/sda fazonu i hoce da baziraju drzavu na tome. U svakoj drzavi ima taj postotak nekih budala koji glasaju za neku nenormalnu stranku. Kod nas je problem sto oni jedini izlaze na izbore.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Koja komedija hebo te, fakat ne kontam da se narod ne digne i hebe im mater i sve ono sto imaju ?1 Ovi kradu na oci svima a narod glup pa mu najvaznije koje je vjeroispovjesti ko da je to najvaznije u zivotu !!!! Nek vas JEBU jos hiljadu godina ba kad im dozvolite a nemate ni za pive !!!!
E Moj Fadile dok se vi naguite ko će obnašati ovi vaši papci u Elektroprivredi kao što je Senad Sarajlić poharaše sve do temelja , neće još malo biti ni važno ko će šta obnašati, al pošto si i ti pokrao mašine iz CIMOSa iz gradačca i otvorio firmu u Sarajevu vjerovatno razumiješ o čemu pričam.
nikad nebi dao glas bakiru dase nije kandidovo radocinc vojvoda srpski.i dok god bude radoncica u politici glasacu za bakira.za menesu sve stranke dejtona olos imaji previse narodji gladni placa.
hebo majku......nama ove ustave ko da su osnovci pisali :(
Ma ko god,obicni covjek sa ulice,svejedno je. Ministri nista i ne rade,moze ih mjenjati bilo ko i bio bi bolji sigurno.
Sada ćemo vidjeti dokle će ići bahatost HDZ - SDA? U svakom slučaju jedino riješenje je prijevremeni izbori inače će ulica presuditi. Presuda će ovaj put biti nemilosrdna. Žuti ne šalji specijalce na Poljine - tu nema pomoći!
_"Ko će obnašati dužnost ministara u Vladi FBiH nakon njihovih ostavki?" U vrtićima ima dječice koja bi taj posao znala raditi bolje od vas! :(
Zbog takvih stavova narod i bira idiote za politicare. Jer misle da posao politicara mogu obavljati i djeca iz vrtica.
boli me quuurac.
Kad ovako kažu za političare, ko će "obnašati dužnost." Šta znači ko će obnašati dužnost. Trebaju reči, ko će služiti narodu. Tad bi njihova dužnost dobila smisao.
Svejedno, sjedio neko tamo ili ne narodu je isto...
ja u skoli nisam cuo za rijec 'Obnasati'
Garant sjedio na usima!:))
Nije mjera svih stvari to što si ti učio u školi. Ne znam da li si učio da postoje i drugi jezici pored onoga kojeg ti govoriš.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
evo ja cu , ako bas nema ko
Narod je u dilemi hoće li po ledjima radit Letva ili Hrkljuš ?
ovlastit ce FEHIMA BEKANA da upravlja svim ministarstvima
Po najnovijem izvještaju eurostata BiH je najsiromašnija država u Evropi kad gledamo BDP po glavi stanovnika, čak niža od Albanije koja je dvadeset godina unazad bila sinonim bijede.