Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PEPI, AKO SI BOLJE PREDJI NA SLEDECE ODJELJENJE - GERIJATRIJU!
Bas nam kenjac treba za gradonacelnika da mi sutra umre na funkciiji
kamocaji cetonja koji dize 3 prsta ne treba da dobije mijesto gradonacelnika pa makar i sejdic sa fincijem bio. nego kad cemo mi docekati da u nasim slucajevima ljekari ovako brzo reaguju i obave sve pretrage, da ne moramo po nekoliko godina raditi 10 pretraga????
Malo o kandidatu Stranke Dodikovih Prostitutki: http://www.gobih.ba/vijest/1061/igor-kamocaji-na-optuzenickoj-klupi--
Ne daj se Gradonačelniče!!!
Kakvu Kljujić podršku ima najbolje su pokazali posljednji izbori na kojima je učestvovao, gdje su njegova "ljudska veličina" i "dobra djela" sakupljena u 74. godine života rezultirala sa oko 750 manje glasova nego što je dobio duplo mlađi i očito u javnosti mnogo cjenjeniji Igor Kamočaji.
"Pametan" si,treba ti mlađi!
O Kljujiću, njegovim stavovima, ljubavi prema novcu i igrama na sreću, te drugim životnim afinitetima bi se mogao roman napisati. Međutim, treba svima biti jasno da je on čovjek koji je plasiran kao kandidat samo da bi se čaršija zabavljala i da će uskoro biti odbačen kao kandidat, a da će na njegovo mjesto doći "pravi" kandidat. A Kljujić je i ovu ulogu, kao i sve u životu, odigrao prilično loše.
imam želju da naš grad napreduje na dobrobit svih svojih sugrađana i sugrađanki, i to mpze samo mlad covjek kao sto je Igor Kamocaji
Kakav Kljujić, pa nije ni sjeo u fotelju već kleca, što nam to treba???
Slazem se da sad stvarno ovakav covjek ne treba voditi nas grad, treba nam neko mlad, ko ce podmladiti politiku
staro pashche hdz-ovsko
nek si ti dobro,sve je to uredu,ali gradonačelnik je Igor
I kako sad da bolestan i covjek u ovim godinama da ne kazem star, vodi grad Sarajevo! Moramo realno razmisljati
mislim da nema dvojbe izmedju igora i stjepana, mladjeg i energicnog odabrati