Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kljuc za probleme je ujedinjenje u rjesavanju problema, a sve dok postoje oni koji bjeze od obaveze a koji stopiraju one koji zele da rijese tesko je doci do rezultata.
Poruka za politicare, svih boja: Okupite se oko ovoga covjeka i radite jer je on od pocetka tu i zna samo mu treba vasa podrska da se odradi ovo na najbolji nacin. Nije bitna sada politika, bitna je pomoc, ujedinite se svi i radite, rijesite, pomozite!
Svaka čast za premijera Nikšića i vladu FBiH koji su smogli snage uprkos podmetanjima nogu da usvoje Zakone i da konačno počne implementacija sredstava sa posebnog računa, ovako se radi javno i transparentno.
sada cemo da vidimo ko kosi, a ko vodu nosi... dosta je narodu 20-ogodisnje politike, koja je evo docekala pocetak kraja...
sdp objasnio, izumio hljeb, bori se za evropsku bih, svi drugi su babaroge, niksic i zlatko su najljepsi, najpametniji, karic licno gradi ceste... ajmo, slusamo vas
Bacas preko jaja, Svi mi mozemo pomoci na neki nacin, neki si pomogli koliko su mogli, neki se cekaju, ako ne mozes novcem, mozes na teren. Bi sam na terenu nekoliko puta, iz Hercegovine smo putovali do Maglaja, narodu je bilo potrebno, i sada je. Mogu argatovat, i na taj nacin pomoci!
Podstanar zauvijek ostala bi podstanar, da si sa mnom ostala u zivot sebi bi se posrala...(who see cg rep)
Samo konstruktivan rad ce nas dovesti do rezultata,nemamo nista od price i od sastancenja.Ovakvo nesto dovodi nas do cilja.
naravno, nek se skloni ko nema namjeru pomoci i pusti ljude koji to zele da rade
s obzirom da nam je zima na pragu, s obnovom treba poceti sto prije...
ovo nista ne treba politilizarati nego pomoci ljudima
slažem se, na žalost mnogi ce iskoristiti ovakve stvari kao predizbornu kampanju :( ali srecom vidimo da se valda fbih trudi da pomogne ljudima
ma ovo je jos jedna od predizbornih bajki... iskreno se nadam da nece gradjani povjerovati u njihovu praznoglave price.... dok se ne krene raditi ja ne vjerujem u ovu njihovu pricu
Bitno je znati kolika je steta i onda pravilno rasporediti raspoloziva sredstva. I da se to rijesi prije zime. Podrzavam ovakav rad.
Premijeri valjda najbolje znaju kolika je šteta i šta je prioritet, njima odgovara civilna zaštita. prema tome, logično bi bilo da na vrijeme djeluju, ev imaju sve uslove.
Jesul pravi premijeri kantona il ovi novi ekspertni? onaj tuzlanski je pogubljen, ko Isma Dervoz u parlamentu
http://www.youtube.com/watch?v=1xuQfz4vyEg haha
De nemojte jebat ?