Zimska čarolija na Trgu slobode
0
Klizalištu se najviše obradovali najmlađi Tuzlaci
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbt koja kod vijest iz Tuzle, uvijek nesto dobro, normalno...jel to fakat tako?
lijepo tuzlo !
nema me samo na jednoj slici haha ; D
Pa ne može niko ni da dođe do izražaja od Sarajeva, i dešavanaj u Sarajevu.. i zašto se izdvajaju pare od svih kantona za kanton Sarajevo pa mogu lagano nogom u dupe i na nabijaju nivo a ostali jad i bijeda u BiH nek pocrkaju ili nek gledaju sline kao je to sve fancy u Sarajevu... mis\'m metropola ...
@jeb: Zato i propada uzduž i poprijeko. U poređenju sa Sarajevom Tuzla je jedna obična selendra. Da nema ovakvih stvari koje se povremeno organizuju Tuzlacima (hljeba i igara) ne bi Tuzlu niko ni spominjao, toliko je relevantan faktor u BiH. Uz SDP naravno. :)
Sta cete Tuzla je tradicionalno, SDP grad!
Woooooow kolikačko je, heeeej! Da se i nama iz Sa I BL nameračit na volkoj livadi.
Kako si glup, za nepovjerovat
Ich liebe Tuzlu!
http://www.facebook.com/pages/SVI-MI-KOJI-VOLIMO-NASU-OLIMPIJSKU-LJEPOTICU-BJELA%C5%A0NICU/116460835061580
hej to je moja rijec \"hepek\", jos ako kazes da si iz kalesije ond mora da si cuo od mene
Debela se najviše obradovala :D
@Senad Lulic taj sivonja se kurči
cura na trecoj slici je ocito zaljubljena, dusa draga
@eleee taj \"sivonja\" nije zapeo momak je stvarno majstor na rolama pa vjerovatno tako dobro zna i klizati mozda je bas u tom trenutku izvodio neki skok ili nesto slicno a ti ga zovi sivonjom :)
predzadnja je najljepsa...slika
hvala ti Boze nek se i u ovom gradu nesto lijepo desilo