Komentari (343)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne izgleda ovo nimalo lose :)
bas lepo... hvala klixu na reklami :)
Nemaju genocidasi ni za kafe.. hahahaahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (41)
Nakon svega sto se desavalo, ne bih tamo nogom krocio. U Visegradu je izbrisan vecinski narod, i sad kao lafo prave turisticki komleks i to sve u Andricevo ime. Siguran sam da bi i Andrica bilo sramota.
svejedno.....moze i milos crnjanski a moze i milos polanski......:)
djaba kad to nema dusu,ne moze na zor nista.
Prelijepo izgleda svaka čast i sve na stranu ovo je jedini projekat da mi se na kraju svidio, a i gdje neće kad su alternative samo prodajni centri.
nisam vjerovo .. da ce Manu sinoc proci ...
@Fadil @Srbin-Preserac sta vas vuce na ovaj forum ? je li vam lijepo ovdje ? Da li bi mogli bez klix-a ?
"Pustoš u Kusturicinom Andrićgradu".....od kada je to kusturičin grad kad u njega nije uložio niti pfeninga....."Vlada Republike Srpske učestvovala je u finansiranju izgradnje Andrićgrada sa 7,2 miliona KM, a Elektroprivreda RS-a je uložila 2,5 miliona KM,kreditna zaduženja iznose 13,1 milion KM. "........"do sada uloženo 18,7 miliona KM".....
Svaku gradnju u nasoj BiH pozdravljam. Lijepo to izgleda, iako ne znam kad je u Bosni bilo toliko cirilice al hajd, ljudski je napisati oba pisma, ako hocemo o turizmu!! Citam komentare i ne mogu da vjerujem, od glupih alijinih boshnja do zatucanih srba.. CAST IZUZECIMA. Treba zajedno raditi i pare uzimati a ne ko ovce gledati ko je sta napravio jel srbin jel musliman, kakva su mu krvna zrnca... Toliko potencijala a jos vise glupih ljudi...cccc Mozemo biti shvica ali kakvo smo Ruanda ce biti raj za nas. Pozdrav za sve normalne Srbe, Hrvate i Bosnjake!!!!!!
Ma to s vama nema veze vec dugo.
Višegrad forewer!!!
Gradic je uvjek bio jedan od najljepši u BiH ba žalost u pogrešnim je rukama i sve su četnici naselili znaci 100% vlahadija, tako da jebo i njih i Visegrad.
jedan kreten dao drugom kretenu da se igra narodnim parama.
Ovo isto ovaj projekat Skoplje 2014, kic i sund, ali naravno Balkanci sa svojim primitivnim ukusom misle da je vrhunski :-)
A ja ću tvojoj materi debelo naplatit.... barem 25, naravno "santimetara" kako vi u smrdiji volite reći...
Lijepo je ovo, steta samo sto je to radio Kusta (kojeg izgleda jos samo neki Srbi vole!), i jos sa sumnjivim parama, steta stvarno...
Sve je to lijepo, ali ne j.ebe to sine...
Djuro barbariću, Temelje za to propalo "selo iz inata" napravio si na KRVI POKLAAANE I POPALJENE DJECE, ŽENA, STARACA... i očekuješ da te svijet za to nagradi. Zna se ko će te "nagraditi" i kako. Jado, jadni, jadan bio do kraja tog tvog smrdljivog života !!!!!
Kakve djece ne lazi ?Nosite se u pm.francuza je izginuli 100 puta vise od vas,Srba isto tako.Samo vi kmecite 30 godina zajedno sa onim placenim babetinama.nek nema nista osim groblja eto...