Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ljepotica".
....al kad bi se tamvajima gađali:))))
et na sta se kod nas svodi kriticko razmisljanje za osobe koje ne samo da predstavljaju mene vec i tebe zelenooka. Sve dok kod se nas kriticna masa tj. iole obrazovani gradjani budu bazirali na zajebancije...kod nas nema prosperiteta.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jesu li balije konačno došle tobe da vide čime se sve genocidni srbi bave, vrbuju likove koji će zbunjivat i poturat priče o našem jeziku, nas će da uče kako nam se jezik zove, nas će da uče kako se mi zovemo, nas će da uče kako nam se zemlja zove...
a kako vam se zove jezik? bosanski/bošnjački, ne kontam ?
@Herodot samo pitam, jer me zbunjuje upotreba dva različita termina za istu stvar. Ne znam u čemu je problem što pitam, jer samo želim znati koji izraz da koristim. Dakle?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zato Bakir i nece s kriminalcima! Blizi im se kraj, napokon.
Koja snasa, seljacki govor. KONCITA
Razočarala me ova dama, nigdje etnicizma - ostao samo politički pragmatizam, ja tebi ti meni, zavrnuo nije zavrnuo. Halo, NARODE NIJE SAMO KOD RS-a I U FEDERACIJI JE ISTO!
Divi klixovih "jebaca" Drkadzija do drkadzije a fola biraju, ocjenjuju Haj ne ser'te pola bi vas ga "pristavilo" smrznutom cetniku a ne bilo kakvom zeMsku
Milfaca.
SAMO JOJ BRKOVI FALE
Cvijanovicko nabijem te na kurac osuneceni
Ovo je prilika da se OHR konacno ukljuci i pocne koristit Bonske ovlasti. Premijerka jednog entiteta dogovara kako ugroziti nacionalni interes Bosnjaka. To je kazneno djelo jer se siri mrznja na nacionalnoj osnovi sa najviseg nivoa vlasti. E sad probosanski politicari trebaju izvrsit pritisak na OHR da zabrani rad Zeljki Cvijanovic. Ovo je nastavak genocidne politike Srba.
digo joj se qurac
Od silnih lazi desno oko se usukalo,.......
...da se podsjetimo, tko je ono kupio zstupnika da bi srušio aprilski paket?
Ima li snimak?
...šta znam, morebit u arhivi sbih...
orginal trandza
kad ce cvijanovicka izdati u javnost kucni uradak kao severina
ogavna hijena!
Kako bi ja ovu karo
Estakvirla.
Ma druže jebeš krhko žensko ovo je prava žena znaš koji bi to divlji seks bio. Ko dva klingonca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)