Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda kad neko nesto kaze za Ustase? Da su Ustase zaista proganjali Serve,kao sto se prica,onda sigurno ni jednog nebi bilo ni u Hrvayskoj ni u BiH niti bi sada bilo ovakvih problema.A sluge servi su nacinili genocid i u drugom svjetskom ratu,poklali su citavo podrinje
Naser je branio svoj grad od OLOSI i PLJACKASA iz SRBIJE krmcinnnoo.
Nebrisi komentar go.vana se najeo od sudija i tuzitelja.
Nek\' crknu od pakosti djubrad vlaska! Bosansku Krupu su terorisali, sravnili sa zemljom - ali nakon svega Bosanska Krupa je odbranjena, izgradjena, ponosna jer je BOSANSKA bila i ostala!!!!
Bosanska Krupo prelijepa i mila Bosanska ces biti jer oduvijek si Bosanska i bila.
\"omg\" koja ti je mati u ovom svinjcu ovolikom ?
@ omg .... Suti izdrkotino srpska,k`nozi keru jedan dok te nedresiram!
Q.rcem posred cela sve smmradove. stoka genocidna.
A nije vam \"bruka za pravdu\" kad onog zlocinaca Nasera oslobode, i jos ga docekate ko heroja ???? Ma mu vam je b.em bal.i. j sku !!!
Pa posaljite ga u Hag klocevi neka to kaže