Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najlakse je prosipati sazaljenje i pravdati se sad. Znali ste vi svi vrlo dobro, samo sto smo mi za vas bili (a i danas smo) isuvise primitivni da bi vas bilo briga. Uostalom, i da nekim nemogucim slucajem nisi znao, imao si toliko prilika da se obratis ranije, a ne sada kao iz vedra neba. I sadasnu situaciju mozete rijesiti vi na visokim pozicijama. Druga je prica volja da se to uradi. A Dayton ne da nije savrsen, nego je katastrofalan.
Mame vam ga...niko nije odgovoran!!
Znao si smradu sve, garantovano.
Sad svi osjecaju neku odgovornost kad je svemu kraj dosao, kad se ne puca i ne ubija ...od vojnika iz Holandije koji eto je imao samo 20 metaka ..pa do ovog i njemu slicnih koji se samo na godisnjicu sjete masakra ... kad je trebalo Mladicu j***t mater i pucati mu u glavu onda su bili manji od makovog zrna ! ...sve bih ja to osudila za nemar !
Ko je htio znati, mogao je. Pogotovo na tako visokoj poziciji, mogao I morao je ... Lako je sad se pravdat. (nazalost I kasno)