Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzno je sto uopste nema autoputa Tuzla - Sarajevo, nama je vaznije da se gradi autoput Sarajevo Beograd nego da se najveci kanton u BiH poveze brzom cestom sa glavnim gradom.
Drugo, Srbija i Hrvatska završavaju nacionalne mreže autoputeva - takozvana BIH nema nikakav značaj što se tiče tranzita pored autoputeva BG - ZG, ZG - Dubrovnik i BG - Bar u Crnoj Gori.
U jednu ruku jeste bitno (i trebalo biti izgradjeno do sada). Ipak, danas je puno bitnije povezati TZ sa Vc. Nazalost, ne radi se ni na jendom ni na drugom projektu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bihac ceka od 95. da se poveze sa Sarajevom ali nije islo. Krajisnici se rasuli po Europi, bolje sad Bihac povezati sa Karlovcem i Zagrebom da Biscani mogu lakse kuci doci....
ovaj načelnik je parazit teški,12 godina prosipa istu priču
Kada napravite novu dionicu puta S. Brod - Djurdjevik, onda opet dozvolite gradnju uz samu cestu, gdje kamion u rikverc iz dvorista ulazi na magistralni put, gdje je kutija s bananama koja pripada granapu polozena na vanjsku liniju, gdje ime firme okace na saobracajni znak.
@Smetalo Sto te zovu Fandjo,prijatelju? Ako na tom putu postignes prosjecnu brzinu i od 50 km onda svaka cast naravno ukoliko vozis postujuci postavljene saobracajne znakove.
baba i deda cekaju po 70 to je 300 godina
Realno meni je Kladanj prepoznatljiv po onim laznim drotovima uz cestu...nazalost al kad vidim njih pored onih autopraonica skontam da sam u Kladnju...vrijeme stalo u gradu kao u onom cijelom dijelu TK ima 20 godina....
A za to vrijeme grade se autoceste po Hercegovini i konzerviraju po nekoliko godina, dok se ne budu mogle koristiti. Vehunac bezobrazluka i nesposobnosti vlasti i dominacije HDZ-a. Odvratno.
Ne bih da budem negativac, ali prije dva mjeseca sam bila u Kazahstanu i ostala zapanjena kako imaju moderne puteve. To je za nepovjerovati. Zao mi je sto ovo kazem, ali osim ono malo autoputa, BiH sigurno ima najgore u Evropi. Mozda je jos jedino gora Albanija, ali sumnjam.
Nezz kad si bila tamo ali ljudi su nam pobjegli svjetlosnu godinu sto se ceste tice..ima tu i tamo i dalje nekih magistralnih cesti da su lose ali ne losije od nasih
Kakve veze mi imamo sa Kazahstanom da bi komparirala?
Općina Kladanj 13 000 stanovnika na pola puta između Tuzle i Sarajeva. Već je preko Karaule prema Kladnju postojeći magistralni put modernizovan i sad za ca 1h stigneš od Kladnja do Sarajeva ili od Kladnja do Tuzle. Po čemu je to Kladanj zapostavljen?
Imam puno prijatelja u Sarajevu.Ne mili mi se krenuti kada moram 120 km voziti 3 sata.Prosjecna brzina 50km.Najveci kanton os550000 stanovnika .nema 1 km autoputa. Nema politicara samo korupcija.
s prosjecnom 50 to je 2 sata i 25 min. A nije prosjecna 50. Realno Sa - Zivinice nekih 1:30/45 min zavisno od stanja na cesti i jos nekih 20-30 do tz
Kaže "aj kad ste toliko čekali možete čekati još 30 godina " Welcome to BiH 😂
Ma samo se dijelitu, nema druge. SARAJEVO losa maceha...
Sarajevo zaobilazi sve sto nije u njihovom kantonu. Macehinski odnos prema ostatku drzave.
samo brza cesta kakvi magistralni putevi kakvi bakraci halo 21 vijek....
Ovo treba da bude prioritet prioriteta.
Sutra ce NiPovci prozivat SDA za Kladanj. Likovi vise na klixu i ubiru poene