Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako ih nije stid izlaziti u javnost sa ovako smiješnim ciframa i "građevinskim poduhvatima". A joj mene, ja zaboravio da se radi o stabilnoj bošnjoooočkoj koaliciji koja nema ni skrupula, ni morala, ni etike, ni stida, a obraz đon.
a kada cemo dobiti asfalt koji ste skinuli, ili su vam stranacke firme zauzete oko radova kojima reklamirate predizborne skupove i kojim cete zatvoriti oci i napuniti usi glasackoj populaciji, pa cete ih poslati da zavrse ovaj posao nakon izbora.
e super, smo jedna sitnica, CIJEVI SE POSTAVLJAJU PRIJE NEGO SE STAVI ASFALT NA NOVU CESTU!!!
no dobro, hajd sad asfaltirajte ovo nakon što mjesecima stoji raskopano bez ikakvih radova!
Ova cesta je asflatirana jos 2005. godine!
To znaci da ovim tempom mozemo ocekivati kraj rekonstrukcije kompletnog vodovoda kad ako Bog da moj sin svom sinu kupi poklon za odlazak u penziju ....
i sjebali komplet cestu koja će vremenom početi propadati