Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bacajte bacajte ..i mi cemo minarete zoljama 😅 a sa sutom gradit autoputeve 😅😅😅😅😅
Ja kao branioc Sarajeva apsolutno ne podržavam ovo što je urađeno. Šta kome ima smetati cvijeće i svijeće? U ratu smo se izdigli iznad svega i čuvali bogomolje svake vjere kao svoje. Međutim, sada su najgrlatiji u širenju mržnje oni koji su rat zakuhali i pobjegli i sa sigurne udaljenosti gledali kako se mi krvimo. A i oni u vrhovima koji su ostali su se bogatili, dok smo mi obični ljudi ginuli ili klali se. I u ratu su radili Cenexi, Centrexi i slične firme. I ovo što se radi je na istom tonu početka 90tih. Presušile ratne zalihe pa bi ovi opet zakuhavalali. Mi, običan narod, smo budale ako pristanemo na njihove igre. Fuj za ovaj gest!
Jest vala, isto ko onda kad smo Aleksandru "100 Muslimana za 1 Srbina" Vučiću servirali političke poene u Srebrenici. Srebreničani stoje po strani a neki degeni došli iz Bužima urlikati, tekbirati, bacati kamenje. Isto tako na internetu, naročito na onim Bože sačuvaj Youtube komentarima, najglasniji su dijasporaši. On bi rat, on bi klao, svetio, a u subotu će skupa sa srbadijom u neki ex-Yu klub lokati i zavijati do zore.
Princu Kugi i njegovoj Guzi iz Tuzi zafalilo argumenata za spokojno uživaje na lovorikama genocida i, potom, bosnocida.
Vidim paljenje musl.bogomolja je grijeh a ovo se lajkuje. E takav ste narod, licemjeri. Sramotite vjeru i vrati se to kao i srbima sto se vratilo.
vi cvijece..mi cemo vas u jame 😅😅😅😅😅
dosli maskirani radnici komunalnog sa pala da unesu razdor u skladno i tolerantno sarajevsko stanovnistvo
Afera 'cvijece' u punom jeku.. koga briga ko je bacio, smece smecu cvijece cvijecu 😂
Narod čije su kolovođe osuđene za genocid i da su krive za 12000 ubijenih Sarajlija došle da oplakuju agrsore u istom tom Sarajevu. Neprocjenjivo.
@Veliki vezir Možda mogu ovim novim da palamude i skrajaju mitove. Ja sam bio tu u Sarajevu, znam šta je bilo i šta se pokušavalo.
Tacno sto neko napisa, samo Duduku bodove daju. Veceras ce on imati negdje vanrednu pressicu zbog bacanja svijeca i cvijeca u kontenjer.
Sta ima lose u tome sto se smece baa na pravo mjesto? Zasto od toga pravite nesto negativno i huskate sa svojim clancima. Ja sam za to da se smece odlaze na pravo mjesto, a ne da se baca po ulici, ovo je jedan pozitivan gest i cuvajmo svoj grad od smeca.
@RepublikaSrpskaa loše im je, jer trpe razne provokacije i maltretiranja, ne daju djeci da uce o svojoj historiji, jeziku, sve im je uskraceno. To je sranota stvarno, ali ima Boga, ima pravde, sve ce biti namireno kad, tad.