Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Europlakat je dodao da imaju planove da izgrade most nadvoznjak za biciklisticku stazu koja bi isla iznad stajalista. Smatraju da je ovo visestruko jednostavnije rjesenje od pomjeranja stajalista.
e jesu vas odradili, svaka im čast. a novinara i gluposti, trebali ste staviti i naslov "samo kod nas: raskopan trotoar dok se pravi biciklistička staza", ili nešto tako... a gluposti.
biti ce gotova do zime tj za sljedecu godinu.. A naravno zima ce joj vec stete nanijeti haha
Bitno je da su kod nas svi pametni i Bog ih je za sve dao. Pa kad je nešto u toku onda se svak nađe da prokomentariše "Ne bi trebalo tako, trebalo bi 'vako." ili "A što ste ovako, bolje bi bilo da ste onako." A sebi ne znaju život organizovati kako treba.
Kao što rekoh :)
Naravno, inače jednu stanicu niže, kod opštine su zaobišli stanicu, a eto kao, iz nekog razloga (samo njima poznatog) ovu NISU. Naravno, iz smjera staze se JAAAASNO vidi da su oni imali namjeru zaobić stanicu (sarkazam). Prije da su se genijalci sastali, i u pauzama od ispijanja kafa, dobacivanja ženama i pokoje cigarete, marljivo odmarali gradeći stazu pri čemu nisu iskoristili 5 neurona. Naravno, nije gotova, naravno piše da je u izgradnji, što je i logično jer su tek 2/6 grada obradili. Naravno da su ovo oni htjeli. Naravno.
vidi što nam ovi što su radili bacaju minuse, mora da im se ne sviđa što neki koriste više neurona
http://www.prevoznik.ba/index.php Prevoznik.ba je prva bosanskohercegovačka društvena mreža namijenjena putnicima. Vozači, prijavom na portal koristite maksimalno kapacitet svog vozila, ne putujete sami i naplatom od primljenih putnika znatno smanjite trošak i svog putovanja.
E nek' su vam začepili labrnju, vi što ste komentarisali... Primitivci jedni! Jedva dočekali...
Da iskren budem, skidam kapu načelniku opštine NG. Nisam od njega očekivao ovakav jedan projekat, malo mi je previše papkast. Svaka mu čast, izgleda da mladost ipak ima prednost. Što se tiče Senaida Trešnjevog Drveta, čovjek očito ne želi da razmišlja o biciklistima, posebno stotinama onih koji bi se prebacili iz NG na Ilidžu i, recimo, popili kafu na Vrelu Bosne ili negdje drugo na Ilidži. Pa potrošli koju markicu, pa svi zadovoljni... Zbog toga je istovario kubike zemlje na Energoinvestov parking, čime je zapriječio ionako težak pristup Ilidži, a onda počeo praviti stazu od zgrade opštine na mjestu gdje je trotoar širok brat bratu 2 metra. Valjda hoće da biciklisti voze kroz trešnjik (valjda se tako zove mjesto gdje rastu trešnje).