Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gurkan Gura a mi pivu lizemo hahah :D
Gle, ovaj Gurkan navija protiv zemlje u kojoj živi. To je ovdje simpatično i pozitivno, ali kada Hrvati i Srbi ne navijaju za BiH onda su fašisti, četnici, ustaše ovi oni...Malo smo dvolični, ha?
turci su izvršili invaziju na cipar. a tu rep. sjeverni kipar priznaje samo turska.
Uglavnom prije nego što sljedeći put nekog proglasite fašistom zbog sporta, sjetite se ovog članka pa malo razmislite, i stavite se u situaciju tog s druge strane. Svako ima pravo navijati za koga želi i to je to.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
https://www.youtube.com/watch?v=4veEAJAZG3k
Donekle razumijem sto se Bosnjakinje udaju za druge muslimane (mada to nije u velikoj mjeri), ista su religija, no zasto tzv. Srpkinje, tj. Vlahinje. Je li to zbog feslije, cistog i mirisnog ili pak sto se zele vratiti korjenima svoga djeda Murata, koji je oplodio njihovu baku prve bracne noci. Umjesto da tzv. srpski kanali Pink, Happy i drugi obrade ove fenomene, oni se bave prikazivanjem zivota prosjecnog Servina u Farmi i Parovima i samo dodatno ukopavaju ugled genocidnog naroda. Ah, ta turska izdr*otina na Balkanu :/
Srbine ne seri puno ! Mostarski primitivac je progovorio.
Zacepi, mali kmetu! Nemoj da ti pustim Tarkana, da ti kukovi ne zaigraju na turske ritmove. Ne budes li miran u Dodikistanu, morat cu te opet ko stocara upregnuti, cujes li kmetu. Da opet sluzis bosnjackom gazdi.
YEBO TI TURCHIN MATER KURVO JEFTINA
ja ove naše pogani, tacno su postali kao skandnavci-karindjaju se gdje stignu i sa kim stignu ..... dješ ba za miletovog rodju da se udaješ .....
šablon, neće proći dugo vremena a on će da je mlati ko kravu u kupusu
U idućšem sukobu treba srbe iz Banjaluke protjerat nek idu u Švedsku, i nek se kasnije vrate ne u BiH već u Šumadiju.....SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svim kuroslavnim paščadima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
kvrcka mi se paprikas sa teletinom a ima i vruci somuna sa kajmakom. pa bujrum dobri ljudi da se olesimo. imam neke tursije poslije da zalijemo. ;)
turska posla
E moja Edina, pa gdje ćeš za Turčina, kudila te majka.
svaka ptica svome jatu leti
@Mile Mile Turčine, ... znaš drugi dio tog stiha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Podsjetio bih Gurkana da je njegova zemlja Kipar, a ne Turska, stoga ne razumijem zasto bi navijao za Tursku protiv nas.
"...Turskoj Republici Sjeverni Kipar." pametnom i isaret dosta.. mamlazu nista..
kako je Kipar njegova domovina kad ne moze uci na juzni dio?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Srtetno kad se tako fino slazete.
ova ode za turcina, alica ode za indijca...svakodnevno se udaju za arape, helem, crno nam se pise
Srbima nece ni Servkinje, javna je tajna da se vase manekenke udaju po raznim emiratima u zaljevu. Sto bi za neopranog klosara, kada moze za velog bogatasa :) Plus, uziva u izobilju i cistoci.
Srbima nece ni Servkinje, javna je tajna da se vase manekenke udaju po raznim emiratima u zaljevu. Sto bi za neopranog klosara, kada moze za velog bogatasa :) Plus, uziva u izobilju i cistoci.
papirusa :D