Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma 10 000 KM je sitno. Hapsite ove što su milione pokrali. To što vi hapsite i time se dičite su male mace.
Izjasnio, a meni se učinilo "raznio" haha.
Sad pjeva u centralnom pjesmu od grupe Punkt Kolacicu moj hahahahahah
ovog vučijaka je napravilo neko pseto.
A joj tebe! Pa ko u ovoj drzavi dijeli direktorske fotelje! Sto se tice konkursa u drzavnoj sluzbi, tu su najkrivlji ovi iz Ads-a i njihove komisije. Treba svako ko konkurise traziti uvid u dokumentacije onih koji su primljeni! Ne moze biti da neko zavrsi kriminalistiku,a da ga ovi prime na mjesto pravnika. Sto se tice ovog Vucijaka, to je ona prica "drzte lopova"! Pa neki dan,kad je Vijece ministara imenovalo Covicevog zeta za direktora Agencije za zrakoplovstvo, trebalo ih je sve pohapsiti!
Kad bi vako sve redom.
naravno da nije keno kriv. ljudina samo takva!!!
Za sta je optuzen? Da je vucijak? :))
Pod hitno treba uhapsiti Konobara i Visoku djevojku u dimijama koji zajedno sa mrtvim im Gulumom već decenijama prodaju za novac rukovodeće i direktorske pozicije korumpiranim i nesposobnim kao na stočnoj pijaci. Samo krkanima uleti lovu i možeš biti što god poželiš. Bravar sa kupljenom diplomom može operirati ljude iii postati direktor Kliničkog centra. Od države su napravili stočnu pijacu, zato na sve strane imamo javašluk, nerad i stradanja građana. Šta mislite odakle im milioni?
KRIV JE ONAJ K'O OVAKVIMA KORUMPIRANIM LIKOVIMA PODBUHLIM OD HARAMA I ALKOHOLA PRODAJE POZICIJE DIREKTORA BEZ BILO KAKVE PROVJERE ZA NOVAC KAO NA STOČNOJ PIJACI! NAJVEĆI TRGOVAC POZICIJAMA DIREKTORA I MINISTARA U DRŽAVI JE BIO MRTVI GULUM, A PRAKSU SU NASTAVILI NJEGOVI UČENICI KONOBAR I VISOKA DJEVOJKA U DIMIJAMA. ONI SU UNIŠTILI EKONOMIJU BIH I DOVELI U PITANJE OPSTOJNOST BOŠNJAČKOG NARODA NA OVIM PROSTORIMA JER SE SPOSOBNI LJUDI MASOVNO SELE VANI ... ZBOG PRODAJE POZICIJA KORUMPIRANIM NESPOSOBNJAKOVIĆIMA NA SVE STRANE IMAMO KOLATERALNE FINACIJSKE ŠTETE I STRADANJE ...
a ko je konobar I visoka djevojka u dimijama??
Kondore, svaka ti zlata vrijedi . . .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)