Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne, Keljmendi je najopasniji za bošnjačku mafiju SDA!
ako progovori ode fahro zvani toranj
DODIK JE U DOBRIM ODNOSIMA SA MILANOVCEM, ON CE MU SREDITI DA GA NE DIRAJU, A DODO CE YA UYVRAT OKRENUTI JANJE I NACI ZGODNE KOMADE.
Tko će znati što je istina. Jedno je sigurno da je Kurir dobro naložen protiv Dodika. U tom listu možete naći veliki broj tekstova o Dodiku. Pa pogledajte. http://www.kurir-info.rs . Naravno pitanje je šta se iza svega toga krije jer vjerujem da se iza ovakvih tekstova kriju jaki centri moći koji na ovakav način žele ocrniti druge. Naravno neetički je prenositi tuđe tekstove bez stava i komentara no mi smo u BiH navikli na to da tekstovi budu više manje doslovno preneseni a ponekad i sa pravopisnim greškama. Još jednom ne vjerujte u sve što piše nego tražite informacije iz više izvora i mislite svojom glavom.
Dodik strasno lici na mog amidžu ko braca... :)
ma ni zil vern ne bi bio u stanju da kroji ovakve scenarije i fantazije. da je covijek normalan poludio bi ovde u bh.
Ma "TheOstruga" dozvoli mi da te podsjetim da u Sjedinjenim Američkim Državama postoji čak i komercijalna ( ne budžetska) firma poznata kao CCN koja zatvorenike zapošljava tako da zarade nešto novca tokom izdržavanja kazne. Slično je i u Njemačkoj, Na kraju krajeva, previše je skupo i dugoročno neodrživo zatvorsko izdržavanje lijenčina koje neće da rade korisne poslove. Jel tako ?
E nije! :)
Keljmendi, ako bi zavalio Dodikovu mafiju, imao bi znatno blaži tretman. Po zvaničnim informacijama svoje sopstvene bande, Gospodin Milorad Dodik je diplomirao na Fakultetu Političkih Nauka u Beogradu (Republika Srbija), dalje, zvanični Beograd održava paralelne odnose sa Republikom Srpskom, pa onda može i Republika Kosovo održavati paralelne odnose sa Federacijom BiH. Jel ??
Dodik je završio školovanje u Zagrebu
Nije! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kažu pravnici da u nekoj veliko bandi, onaj koji je sposoban da zavali mnoge saučesnike, ima status krunskog svjedoka. Jel tako ?
E nije! :)
kako ja znam keljemendi je bio na slobodi dok fahro ne dode za ministra sigurnosti.sad sve znaju o njemu i sto ga ne uhapsise jos 2004 i ne ostavise u zatvoru,vec covjek hodao slobodno kao ugledni biznismen.samo jos da hoce pohapsiti ove sto su narodu oteli imovinu privatizacijama koje su ne nelegalne vec klasicne pljacke i otimacine.licno fahri nisam vjerovao ali sad mu zelim samo da ovako nastavi i da im ne da mira ni u misijim rupama.
Mora da je i ljiljan1 ratni profiter pa po Fahri vecini je Fahro utjerao strah u kosti,a vidi se da Fahro ima zaledzinu Amerke zato i protjerivanje Iranski diplomata i te stvari trenutno zapad gura Fahru !!!
Danas sam dobio potvrdu da je Dodik pravi klasični Bosanac..gostoljubljiv,srdačan, otvoren, prijateljski raspolozen i naivan.
Kod nas bi trebalo sve da ih je strah, a posebno Fahru, a on se šepuri! lagonja je pod uticajem gvantenama, on ima svoje mentore vani i on je fahru pripremio na ovakve goovrancije
Da ih hoce sve redom osmekat, da i SIPA nesta radi!
Mogao bi on biti opasan za sve fašiste !!!
Joj kakvog sam maloprije vidio maseratija nane mi moje jeciii al malo reci :Q__
Maserati od nane tvoje? Zajebana ti nana...