Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
narode ne boj se, za 2. godine nece biti ni plata ni penzija... nece biti nista jer ce nam uzeti sve kada dodju krediti na naplatu...
Samo u 2014 godini moramo vratiti 800 M KM duga...... Bas me zanima kako ce se to odraditi
POLIŽITE ŠEMSI CKAZEPI SVI
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ivankovića - Lijanovića je trebalo smijeniti (i zatvoriti) davno, a Vi gospodine Kebo, takođe dobro poznata mustro, u sklopu svoga populističkog pohoda na jeftine političke bodove, koristite ovo vrijeme za vlastitu promociju. Dobri, a i oni malo manje dobri poznavaoci vašeg lika i djela, naravno neće nasjesti na ove podvale. Izbori dolaze, a sa njima i kazne za sve one koji su doveli ovu zemlju koju smo odbranili, u ovakvo stanje. Budite sigurni da ni vi nećete biti izuzetak.
NE SERI MAJKETI, TI NE ZNAS KOJA MUDA TREBAS IMATI DA PREDAS TUZILASTVU SVE OPTUZBE,UBISTVA,KRADJE ITD ITD DANASNJIH POLITICARA!!! Ja kako vidim tebi je svaki politicar govno, pokvaren bla bla.......pa mi nikad napredovat necemo jer evo poput ovog petarpetrovic misle da sve znaju, da su najpametniji. fuj
@maseratiqtr A to kao nisu svi politicari kriminalci, lopovi, ubice, ratni profiteri, dezerteri, licemjeri, prevaranti itd itd?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
OVAJ KEBO KO DOPISNIK. SAMO SALJE PISMA. SJEDI COVJEK I PISE, PISE ... A NISTA. DA MOZE REC DA JE KO FOL NESTO URADIO ...
Dok mi skontamo da svi lopovi imaju jednu naciju- LOPOVSKU.
Kebo smetljaru stari.Kome ćeš ti vaziti o bilo čemu
ne dno brate, tek ce tafa početi no doba, revolucija. moraju ovi gore se sasrati jednom od naroda, mora im srce pasti u koljena i tek onda cemo biti na pravom putu. PROTEST !
Kebo ne seri... disi dosada bio ti si gori od svih politicara NAJGORI SI FUJJJ
Lijanovića treba baciti gladnim psima u Sjevernoj Koreji!!
Bez obzira kakav je, Jerko I. Lijanović je za 3. godine kroz poticaje pomogao ljudima a ti si 20 godina na funkcijama pokupio 2 miliona na plaće, a o ostalim ''naknadama'' je suvišno govoriti! Jerko ako je i ukrao, ipak je nešto i dao, ovi ostali samo kradu, ništa ne daju! F*ck!
Hoće li ova stoka na vlasti početi da raditi svoj posao umjesto što se dopisuju?
Kebo nediraj mu pobratima po kriminalu...
Ovu svu bagru iz vladajucih struktura trebalo je pobiti na pocetku rata.A sto se tice penzija i invalidnina, dabogda ih nikad dobili kad glasate za iste kretencine skoro dvadeset godina.Kad se na kraju sve sabere i oduzme, opet se vidi da je najveci krivac svemu SDA.Oni i njihovi vitalni nacionalni interesi.Ko to izmisli.A ko ce nego uhljupi s mindera.Mamu vam vasu lopovsku.Kako su samo svi isti u kriminalu.Kao da su blizanci.
Bosnjacki Sejdo,ocito prolupao....
i jerka i budimira su na pozicije doveli bošnjački političari, s ciljem izigravanja izborne volje jednog naroda, to je bilo objeručke podržano i od većine naroda, o čemu smo mogli svjedočiti i na ovom portalu, e sad trpite, tražili ste gledajte....
Jadna smo mi država kada jedan čovjek bez ikakvih konsultacija dovede cijeli narod na rub propasti. Konkretno, danas je 12.januar, a ne znam je li iko primio penziju ? Pitam se zašto sam radio 40 godina ili da črkam da se pojedinac na vlasti smiluje da mi uputi onu moju krvavo zarađenu crkavicu ili da gledam kuda sunce hoda...1 SRAMOTA NEKA JE SVIH KOJIMA SMO DALI SVOJE POVJERENJE DA NAS PREDSTAVLJAJU, A ONI SE SA NAŠIM ŽIVOTIMA POIGRAVAJU.Garantujem vam, ukoliko se nešto pozitivno po narodne mase ne promijeni, SPREMA SE VELIKI NARODNI BUNT jer vi ste svoje plate primili čak i prije Nove godine, a mi, većina, ni za hljeba nemamo, a nemamo pravo otići ni u Narodnu kuhinju jer, ko bajagi, imamo penziju, ali je primamo kada se vlastodršci smiluju da nam je pošalju. NEKA VAS JE SRAMOTA - VAS KOJI ODLUČUJETE O NAMA...!
federacija je pred totalnim rasulom.....a ftv radi kao najbolji gebelsov ucenik :))))) ...danas su citav dan jurili po banjaluci penzionere pitajuci ih sto im je tako mala penzija i sto je kasnila 2 dana :))))))......a zamislite zaboravili su da su televizija iz federacije u kojoj penzioneri jos nisu dobili penzije a nezna se kad ce :))))))
Nemoj sirit dezinformacije u federaciji su penzioneri dobili penzije,mi smo za vas zapadna njemacka
koje godine?....ko je potpiso za isplatu penzija?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kebo treba početi od tebe sa smjenjivanjem.