Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svake godine isto. U u Zavodu astronomske place. Zavod godinama drzi HDZ.
To je isto ono ministarstvo koje je izabralo Sebiju kao direktoricu KCUS-a. Uostalom Vlada i Novalic mogu donijeti odluku o nabavci i zavrsiti sve
Direktorica je dužna to obezbjediti ili odstupiš ako si nesposoban. Federalni nivo,premijer Fadil(SDA),sa dugogodišnjim koalicijonim partnerima HDZ koji upravljaju zavodom. Sad opet recite izdao neko drugi Bošnjake.
@edoZ za sve optuzujete HDZ a mimo svih vas komentatora je prosle godine prosla odluka VFBiH da se Sveucilisnom klinickom centru u Mostaru dodijeli 60 miliona KM pomoci u prosloj godini,KCUS 30 miliona a Opcoj bolnici Sarajevo tek 2 miliona i to poslije silnih urgencija jer je bilo predvidjeno samo 900 hiljada KM.Koliko ja pratim sve ovo u toj Vladi ne sjede samo kadrovi HDZ -a vec ih ima i iz drugih stranaka.Kako je samo kriv HDZ? On je samo sukrivac.
Tuga majke mi, pa kako ne kontaju da oni mogu biti ti koji cekaju lijek...to mi nikad neće biti jasno
Ne bojte se, za njih će uvijek biti lijeka, pa makar i u inostranstvu, a buranija neka gleda odakle sunce sija. 😡
Vlatka Martinović je direktorica ZZOiRFBiH i ona treba da objasni pacijetima zašto nije na vrijeme nabavila lijekove!? Moj otac je bio onkološki pacijent i znam šta ovo znači!!!
Samo Seka nije kriva ni njen Riđo... uvijek poture prve i druge do sebe!
Maximalna podrška svim uposlenicima na KCUS-u, rade preko vremena srčano za pacijente, na zalost ne dozvoljavaju im da prime zdravstvene radnike pa sad radi jedna med sestra na 20 pacijenata, tako i doktori, svaka vam čast, borite se i dalje za pacijente
Lažov, činjenica da je reprezentacija BiH protiv Mađarska i Francuske igrala 11. i 14. novembra, dakle prije navedenog perioda. Također, “zanemario” je i podatak da je Atić igrao Budućnost protiv Zadra (upisao dva poena i tri skoka) 19. novembra, a zatim i protiv Parisa 23. novembra (po četiri poena i skoka) – dakle, baš u periodu za koji Ražnatović tvrdi da je bio povrijeđen…
Fali Vam i diploma pa nikom ništa.
Svi sute, niko se ne oglasava na ovu jako ozbiljnu temu. Boze Ti sacuvaj
Uvijek je neko drugi kriv. A ko je u Zavodu. Isto SDA kao i na KCUS-u. Od Sekinog neznanja i arogancije stradalo nam je ljudi kao i u Srebrenici barem.
Ovo je skretanje paznje, malignost uprave
Vidi komentara ovih sda ljubimaca kriv im zavod a ne direktorica i rukovodstvo.
Nije Seka kriva?
Ma nemate vi nista gore. Placamo uredno zdravstveno dodjes i platis magnet jos 50 KM? Odakle to nekome pravo, to je Sebija uvela? Sto o tome ne pise klix?
Famalija izmetbegovic dali gavrankapetanovic-u da klepa 15-20 Godina. Sad se nemere navući gubitak
Direktor koji god ovdje dodje osladi mu se tenderisanje....jer ima savjetnike i pomocnike koji su duboko u loju...