Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina, moja je supruga trudna i trebala je raditi taj double-triple test, cak su joj i uputnicu iz lokalne ambulante dali za Kosevo. Kada smo otisli tamo, rekli su nam da nemaju reagensa i da moramo to privatno da radimo. Uz sve troskove koji su ogromni kada se ceka beba, doceka vas jos to. Da ne pricam o tome da svakog mjeseca mora ovjeravati knjizicu, a trudnica. I onda se pitaju zasto vlada bijela kuga u BiH... SRAM VAS BILO LOPOVI!!!
strasno....niko nema razumijevanja...bitna je jebena administracija....ipak....sve najbolje....bice dobro
SDA mafija
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
STANJE JE HAOTIČNO!!! KCUS JE ISTO KAO RATNA BOLNICA U RATOM ZAHVAĆENOJ DRŽAVI! STANJE JE SRAŠNO, PROSTO DA SE ČOVJEK PREPADNE DA NEMA GDJE DA SE LIJEČI I KOME DA SE OBRATI ZBOG EVENTUALNE BOLESTI! KAO DA SU VLASTI U SPREZI SA ZDRAVSTVOM - UBITI ŠTO VIŠE NARODA!
Krajnje vrijeme je Klixu, da dozvoli replike. Ako ne nema ništa od vaše nezavisnosti! Proči ćete kao Faktor!
Sada se više nezna ko više laže iz porodice Izetbegović. Valjda sve više shvataju da im je vrijeme prošlo!
Samo se treba zapitati gdje se mogu uraditi ti testovi i sve ce biti jasno kao dan. MITO, KORUPCIJA, NEPOTIZAM, SUKOB INTERESA...
A može li kako da vas ne plaćamo? Zbog čega nam se odbija zdravstveno od plate?
Ovo se zove, idemo ka cilju bez obzira na zrtve, tudje naravno. Na kraju ostanu samo zrtve jer cilj izgubi smisao.
ma ovo namjerno rade....nema reagensa nego hajd fino privatno to izvadi ......po mogućnosti kod onog sekinog ahbaba :)
*Zdravstvena zaštita u Kantonu Sarajevo je na zadovoljavajućem nivou.*
Najbitnija stvar našeg zdravstva je da nas uknjiže , naplate troškove od socijalnog osiguranja i uz to da te gleda ko goveče bez zanimanja hoće li te izliječiti.
Prodajte KCUS, jer to vam najbolje ide, bagro
Šta je prioritet?A8 ili reagensi?Više nas nasikira rezultat u kladionici i komentar J.Karleuše..Mi smo svi zarobljenici ovog sistema u kojem 100tinjak familija se igra sudbinom ostalog naroda..
Teta Sebija ili kako se već zove štedi za novu kolekciju Loui Vuitton torbi ,da Bog da svog Bakija u njima nosila ,mater joj lopovsku...otpad ljudskog roda
nur hier!
Bitno je godinama raspredati i preusmjeravati pažnju javnosti, slučajem Sejdić-Finci, danu RS, majorizaciji, a imati ovako katastrofalan zdravstveni sistem... Za godinu-dvije neće više biti ni ljekara ni sestara, gužve su sada u porodičnoj nenormalne, ne daj Bože kakve epidemije, ima da nas desetkuje ko kuga u srednjem vijeku.
Previše se udara po Seki (iako joj nije maslo za ramazana ) premalo se spominje direktor ZZO KS Samir Turkovic .Zna li iko sta taj covjek radi i kakvo je stanje u najvaznijem fondu od kako ga je preuzeo Dino (ja sve znam ) Konjakovic ???
Sve je to štela da privatnici zarade. Nije mi jasno da tender ne objave vremenski prije isteka prethodnog i to puno prije tako da ukalkulišu i sve žalbe....... sve je sebaljka shebala
Samo radi ovakvog katastrofalnog stanja zdravstvenog sistema, treba izaci na ulice i traziti zatvorske kazne i ostavke, te retroaktivne zatvorske kazne za sve bolnicke direktore i ministre zdravstva, koji su doveli do svega ovoga. Lako je njima, cim ih nesto zaboli, odose van BIH. Najveca kazna bi im bila oduzeti im sve pasose koje posjeduju, pa da moraju sa nama kusati corbu koju su nam skuhali. Bagra jedna korumpirana i nesposobna (SDA, HDZ, SNSD, SDP) sve su unistili sto se moglo unistiti