Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kažu da je prof.dr. Gribajčević član UO ili NO, a već je dvije godine u penziji/mirovini. Po logici i pozitivno-pravnim propisima, a sukladno poveljama i deklaracijama koje je potpisala i naša zemlja, svaka odluka tog UO ili NO je nelegalna! Yebe mi se za Aganovića, isti je kao i ostali. Svi se oni sjete neregularnosti kad im amputiraju stolicu bez anestezije!
I ja bih tuzio da me maknu sa,,extra,,primanja!
kad te stranka dovede na direktorsko mjesto bez ikakvih referenci, trebas biti spreman i da odes kad stranka kaze da ides.
Prof.Aganoviću idi radi ono za što si učio školu,nisi se baš pokazao niti snašao u toj fotelji.......samo su te izmanipulisali a ti nasjedo ko levat! Na žalost,vjerovatno će u ovu fotelju sjesti opet neko po stranačkoj liniji i ovo malo jada što je ostalo od KCUS-a srušiti do temelja.Žalosno,na štetu pacijenata i ono malo robova što crnće u katastrofalnim uslovima,bez osnovnih sredstava za rad(nema rukavica,dez.sredstava itd itd).Tako se ne radi ni u Africi a fol propagirate uspješnost, najmoderniju tehnologiju,napredak. Samo vi trošite pare na skupe kongrese i putovanja po svijetu. Izmišljajte kojekakva radna mjesta i dežure u pripravnosti da namaknete plate ljekarima....a o kvalitetu ni govora.Ne daj mi se Bože razboliti.
Tanoviću nisi ništa bolji od Radeljaša! Sem toga postaviti čovjeka koji je u penziji je dno - dna. Sem toga prekršen je koalicioni sporazum!
Najbolje bi bilo da doktor Aganović ode u politiku kao i kolega mu ginekolog Genjac. Puno je lakše, ništa ne radiš, dobre-predobre paretine zgrneš a ni za šta ne odgovaraš a što je najvažnije ne prijeti ti otkaz, evo 20 godina kako tako ali on i njegovi na visokim pozicijama. Nikome i ni za šta nisu odgovorni, ama ne bi im bilo bolje ni u materinu stomaku. Kada glumac, pjevač, slikar, sportista a naročito kada neko ko je skoro trećinu vijeka proveo za knjigom kao npr. medicina, elektrotehnika i sl. ode u politiku taj niti je ono za šta se školovao, niti je kada bio umjetnik a pogotovu politika od njega nema nikakve koristi, zar to nije toliko očito. Čuj, studiram toliko godina, i cijeli život učim i onda to ostavim i okrenem se politici. hahaha pa i upolitici 20 godina pa ni u politici ništa ne postigoh. Ali zato sam se finansijskio potkovao i te kakao. Konaković, košarkaš (iz ljubavi igrao košarku) evo nema para da mu neko plati da napusti političku fotelju-TO JE LJUBAV HAHAHA
nije nicija do zore
mogu mislit kako placu on i zena mu on direktor a ona sefica
Aga karino, trebali su te jos nogom nabiti iz KCUSa. Stigla te Kemina kletva, psu lajavi
Nece niko da bude doktor, svi bi da budu direktori...
Jeli to onaj strasni direktor sto sve radi po zakonu??? Pa kad je radio po zakonu, zasto nije sproveo u djelo dvije sudske presude i vratio Prof. Dr. Kemala Dizdarevica na mjesto sefa neurohirurgije??? Sad kad su ga ljudi zapedalali, sad je sve protivzakonito i nelegalno...
jos jedna postenjacina koja je tu samo radi pravnog poretka i drzave
Ko to tamo reketira.