Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo mi je žao ovih sluga režima.
Kad bi svi odbili naredbe niko ne bi ostao bez posla ali jok, oni jučer bacaju kamenje na gladne, obespravljene i siromašne.
E ovo netreba nikome- ni narodu ni policiji. A ostalo se nije moglo izbječi.
Vuvi,bogato uzimaju iz tvog dzepa a ovi su juce uzeli iz naseg sami tim opet tvog. Da su zapalili privatno vlasnistvo to je vec nesto ovako zajednicko.sami sebe opalili po dzepu
Kad bogati pljačkaju siromašne to je biznis, kad siromašni uzvrate to je nasilje ! Policajci se malo ogrebu i povrijeđeni, samo da ispadne da su žrtve, umjesto da se pridruže ljudima koji se bore za nešto i kojima je svega preko glave.. i policija se iživljava na običnim prolaznicima daleko od mjesta demonstracija, potpisujem..
Omjer 1:6. U korist policije. Stvarno su nasi policajci fasisti dok je rulja odlicna bila u samoodbrani. Razlika izmedju demokratske i komunisticke policije.
I u Sarajevu NIKO NE DADE OSTAVKU!!!!!!!!!!!!!!!!! eto znaci...u Sarajevu nije bilo dovoljno! kako reci da je posao zavrsen kad nista nije zavrseno...ako nisu u stanju dati ostavku kako mislite da ce htjeti odraditi neki posao! niko se od politicara nije ni oznojio a kamoli uplasio!
Trebali su im na privatnu imovinu udariti...
ja ti garantiram da bi u tom pokusaju pucali po ljudima...pobili bi koliko god bi trebalo! to ti je sigurica!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Većina nastalih povreda je uzrokovana skromnom materijalno tehničkom opremljenosti policijskih službenika". Eto razloga da se pridružite protestima. Ako ne možete saštititi sebe, kako ćete građane.
@gringo1, sve je to ok drug sto si napisao al' nisi naveo ono najbitnije. Policija je na drzavnom budzetu i narod ih placa. Narod je gladan upravo zbog onih koje policija stiti. I na kraju, policija ima alternativu, narod je nema. Ako im je toliko bitno da stite bandu, onda neka krvare, to je cijena koju placaju.
Pitanje je vremena kada će se vojska umješati i onda će svi ovi što pale i kamenuju da se pokupe za Njemaču i sl. i da nas podržavaju preko facebooka, a onaj normalan narod će ostati na istome.
A sta bi drugo rekli nego da nemaju opreme. Ne mogu vjerovati reakcije pojedinaca desavnja u zemlji. Bila sam tu cijeli dan, ukljucujuci i kad su nas ti isti policajci opkolili i ispalili more suzavca, udahnite malo to pa da vidite kako je. Nisam to u ratu nikad vidjela, vec sad ga moram udisati. Od opreme, policija je imala: sljemove, pancire i ogromne stitove metar sa metar. Narod nije imao NIKAKVU opremu, krio se iza kontejnera i vrata i daski koje su uzeli iz zgrade vlade. Nemojte im vjerovati, vec dodjite na sljedece proteste da se uvjerite svojim ocima.
nista niste uradili, tuzlaci su zavrsili posao do kraja !
Ako danas "revolucionari" krenu istim putem, iskreno se nadam da ce im policija bubrege odvalit...
a ja se iskreno nadam da ces jednog dana ti i neko drugi iz tvoje familije trebat taj bubreg i cekat ga da ti ga da neko od vladajuce oligarhije... toliko
Ja se iskreno nadam da češ ti postati bar 3% pamteniji, tek toliko da se naučiš pravopisu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Baš me zanima kome će džepove napuniti ta nabavka opreme?
Uzas. Bas mi je zao nije im ovo trebalo :-(
Nije, mogli su predat' stitove k'o ljudi, ionako nisu nista sprijecili