Komentari (276)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jede se krmetina i u Tuzli, Sarajevu, Mostaru, Zenici, Brckom a Alkohol se pije svuda 🤣🤣
Upravo to i jeste poenta ovog klipa kćerke ratnog zločinca i kriminalca, cilj joj je da izazove pažnju i da pribere par jeftinih poena kod onih koji su slični njoj, kod ovih građanskih liberala koji tako žive.. Jedino Trojka, Abdićevci i SNSD-HDZ kukaju o protjerivanju svinjetine, deda mraza i alkohola, ali kukaju stalno. I naučite ove čede šta znači "džamahirija" konačno nakon 30 godina..
Pazi, kćerci ratnog zločinca koji je izvršio ratne zločine nad Bošnjacima, smeta jer neki tamo hodža govori muslimanima šta je vjera a šta nije.. I još snima klip kako bi pridobila simpatije ne-muslimana kod kojih takva politika jedino i ima prolaz, kako bi oni pisali o islamizaciji i talibanizaciji, što svakako već pišu jer nas mrze.. Ako ovo nije krajnji izraz nemoći onda ne znam šta jeste.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gospođo draga, niko nije rekao da je tebi zabranjeno da piješ alkohol ili jedeš svinjetinu. To je zabranjeno samo muslimanima, ti možeš koliko hoćeš.
Ja budalaste koze sta izvali!! To sto neki jedu klempu o piji alkohol a zovu se muslimani to je sasvim druga prica.Kao sto sad u americi je moda transrodnih koji kao neznaju jesu li musko ili zensko.Od kako postoji Islam ALI I BIBLIJA zabranjeno je komzumiranje klempe.Nesto nejasno?? Alkohol kod muslimana je zabranjen ..I??? To je isto kao kad derpe u americi trazi pravo da ide u zenski wc i da ima dostupne bezplatne uloske!! Nemozes biti jedno a praviti se drugo.
Kcerka ratnog zlocinca i najveceg izdajnika Bosnjaka ima rijec. Pljuc
babini jedu krmetinu i loču rakiju da se vlasima dodvore
Mesara puna muslimana. A najvise mesa se proda od gice. To samo moze u drzavi BH
Ta Familija treba biti protjerana.
E vi nevjernici nemojte se nazivati Bošnjacima, kvarite ime, ponos i čitavu naciju... Jebeni alkoholičari i dupelisci naših "komšija". Idite njima pa se opijajte i jedite svinjetinu, najnečistije meso koje se može jesti... Nek vam je lagan put tamo!!!
Vrijeme je za zemljotres 8 stepeni po Richteru
Ovo je ziva istina da u kladusi jedu klempu ko poli salamu podrigusu
Jedu neki, isto ko u sarajevu, tuzli, mostaru itd
E Kladusa je mjerilo za insana 🤮
Rece kcerka ratnog zlocinca i izdajnika.
Žena je totalno u pravu. U Bosni se vazda alkohol pio i u vrijeme Osmanlija. Rakija je turcizam. Svinjetinu kako ko. Šta ćeš je jesti, kad ima boljeg mesa.
Slobode covjeka su najvaznije u svemu. Religije i drzavni aparati su uvjek koristeni od pojedinaca da manipulisu mase. Nije nepravda u religioznim knjigama vec ljudi koji koriste te iste aparate moci za licne ciljeve. Da je ono sto je najbitnije za odrzavanje multikulturnog civilizovanog drustva jeste pitanje jedenja i pijenja ili je to sto je u srcima svih nas?
to je nama dala naša borba....
Normalna stvar je da ce imam pripovjedat o necemu sto je prvo stetno za ljudsko bice drugo da je zabranjeno muslimanima vjernicima.Tako da se neteba da tice tebe bako nit jedno nit drugo tvoje je proslo i vrijeme jednoumlja
Efendija moj dobri, ti si u pravu, oni su u krivu. Ti znas svoj put a i oni znaju svoj. “Jedna skupina ce u Dzennet, a jedna u Dzehennem”