Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@simo Laktasi..imate vi jednog klovna u Banjaluci,vidim dobro pare zaradjuje u vasm rs cirkusu :-))
@SRB-IN eto bilo je normalnih komentara dok se nije pojavio vas srpski mutant sa svojim :)))) a ne bi me zacudilo da ista pogan i vas smatra genetickim otpadom. To su hulje kojima je jedina zadaca da zavadjaju ljude. Tada oni dobivaju privremeni mir u njihovim sizofrenim tikvama. Tito je imao dobar lijek za takve @mutante. Metak u njihovu bundevu i po kratkom postupku se rijesiti stetocine.
Za mutanta- Da nije Biljana Plavsic vrsila ogled pa nastali mutanti iako ona nije geneticar
Jel to onaj intelektualac sto nije imao visoko obrazovanje pa je kupio diplomu pod stare dane?!?!\"?\"maloumnik...
Jel to onaj intelektualac sto nije imao visoko obrazovanje pa je kupio diplomu pod stare dane?!?!\"?\"maloumnik...
Nekima se ne svidja sto je Mirnes podnio prijavu,a to sto je to ispravan slijed radnji koje je u ime pravde potrebno odraditi za te neke(plitke mozgove) i nije bitno. Glupsoni pederasti.ha ha
Kakve veze ima sto je studirao u Banjaluci??? U lngefpravu je Mirnes
MIRNES PIŠE TUŽBE PROTIV DODIKA I PLAVŠIČEVE A ZAVRŠIO PRAVNI FAKULTET U BANJALUCI ZA 2 GODINE POŠTO JE WUNDERKIND HAHAHAH DA NIJE ŽALOSNO BILO BI SMJEŠNO USPUT JE POLAGAO ISPIT ZA PILOTA U PRIJEDORU TAČNO IZNAD KOZARCA I LOGORA KERATERM GDJE SU ČETNICI POBILI I PROTJERALI NESRBE FUJ KOJE LICEMJERSTVO POLITIČKOG KLOVNA POVRAČA MI SE KOLIKO JE LICEMJERAN TAKOZVANI ZAŠTITNIK BOŠNJAČKIH PRAVA.
ljudi, ruku na srce...MENI ZAO OVIH BOSANSKIH SRBA!!!!
Mirnese steta sto nema neki cirkus u tvom gradu. Mogo bi dobro zaraditi kao klovn, dobro zabavljas Bosnjake a bogami i Srbe :-)
samo tako mirnese ... nek babetina ostatak zivota provede po sudnicama i uz to je treba oguliti pa je treba svaka zrtva posebno tuziti da uzmu lovu za pretrpljenu bol, pa joj tuziti familiju, pa tuziti svakoga ko se oceso od nju
Ma samo tak Mirnese,TUZI!Ko sto rece Adi i u kolica cica! TREBALE bi sve njene zrtve masivno tuzit onu biolosku amebsku srbsku baba rogu! Ma samo tuzit!A i debelog fasistu i lopova s lakasa!A i genocidnu srbiju sto ne isporucuje ratne zlocince haskom sudu,ma tuzit! BiH4EVER!
moj je glas kupio bilo da je samo farsa ili ti ga pak prava istina ;)
to MUTANTU, ti nam reci pravu istinu!
vi muslimani ste mutanti, geneticki retardirani. nije ni cudo, kad znamo da ste nastali od Srba I Hrvata koji su odbaceni od vlastitog naroda. Zar ne vidite kako su vas izolirali, saka muslimana, koja ne moze izvan par desetina kilometara Pederacije BiH. Nastavite ziviti u jadu, bjedi i mrznji, a normalne ljude ostavite na miru, niko vam nije kriv pacenici.